Scape

Scape

Branche
IT Services and IT Consulting
KvK nummer
81289987
Opgericht
2020
Aantal medewerkers
10
Adres

Scape
Ambachtsweg 2
6541 DB Nijmegen

Telefoon: 06-29 98 61 74
E-mail: info@scape.nl

 

Website
Social media

Over Scape

We creëren een digitaal landschap waarmee jouw merk een online voorsprong krijgt.

Bij SCAPE helpen we (veelal) familiebedrijven in retail, groothandel of industrie online groeien. Het liefst zijn we te vinden in de wijde driehoek tussen Utrecht, Emmen en Maastricht. We zijn geen traditioneel e-commerce bureau of een typisch digital full service agency. Wij doen het graag een beetje anders, bijvoorbeeld doordat we graag misbaar willen worden.

SCAPE creëert meerwaarde door echt naast klanten te gaan staan en samen met hen pragmatisch te ondernemen. We hakken complexiteit klein en maken er kleine, haalbare projecten van, die breed gedragen worden en succes hebben. Dat levert waarde voor de organisatie op de lange termijn.

Door de vele projecten we heel goed wat wel en niet werkt. Dat betekent dat we weleens de hoek om gaan in plaats van het geijkte pad volgen of soms liever even wachten dan direct gas te geven. Maar wanneer we dan gaan, implementeren we enkel die tools en systemen waarvan we al weten welke resultaten ze behalen. Net als ons netwerk van excellente partners die zichzelf keer op keer bewijzen.

Tijdens ons gezamenlijke traject creëren of coachen we het interne team van de klant, zodat zij vol vertrouwen verder kunnen wanneer het zover is dat SCAPE een stapje terug kan doen. Het is onze missie de klant te helpen een goede omgeving op te zetten, die daarna ook zonder onze hulp succesvol blijft. Natuurlijk blijven we ook dan graag als adviseur of sparring partner beschikbaar.

Klaar om je online ambities waar te maken?