Royal FloraHolland

Royal FloraHolland

Branche
Sierteeltsector
KvK nummer
34284016
Opgericht
2008
Aantal medewerkers
3.050
Adres

Royal FloraHolland
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer

Postadres
Postbus 1000
1430 BA Aalsmeer
Telefoon: 088-789 89 89
E‐mail: info@royalfloraholland.nl

Social media

Flowering the World Together, Planting Seeds of Opportunity for our Members. Dat is de reden van het bestaan van Royal FloraHolland. Waarom we er als coöperatie zijn.

Om de ambities van Royal FloraHolland 2020 te halen, moeten we niet alleen  kijken naar wat we doen maar ook hoe we het doen. Hoe we werken en communiceren. Hoe we samenwerken in onze sector.

Succes leden en klanten
De coöperatie moet de verbinder worden in de sierteeltsector en de groei van onze leden en hun klanten ondersteunen. Door echt te luisteren, weten we wie onze leden en hun klanten zijn en wat ze willen. Wij zorgen ervoor dat ze de mogelijkheden en kansen hebben om hun behoeften te vervullen.

Verbinden, delen, faciliteren en innoveren
Wij verbinden, delen, faciliteren, innoveren en jagen aan, om onze leden en hun klanten succesvoller te laten zijn. Dat is waar we het voor doen. Elke dag. En elke dag een beetje beter.

Bloemen en planten: kleuren, geuren en emoties
Royal FloraHolland is een wereld vol fascinerende combinaties. Van kleuren, geuren en emoties tegenover razendsnelle logistiek en rationele processen. Maar ook een trotse Nederlandse coöperatie van meer dan honderd jaar oud! We zijn Koninklijk en daar mogen we trots op zijn.

Flowering the world
Alleen door de handen ineen te slaan, zorgen we voor de energie, de ideeën, en kennis om de sierteelt te laten bloeien. ‘Flowering the world’, dat is waar het elke dag om gaat en wat ons drijft. Waarbij we het succes van onze leden en hun klanten voor ogen hebben.