RES Software Nederland

RES Software Nederland

Branche
automatisering | software
Aantal medewerkers
>250 wereldwijd
Website
Overige informatie

RES Software

Het Zuiderkruis 33

5215 MV ???s-Hertogenbosch

Telefoon: (073) 622 88 00

E-mail: resmarketingnl@ressoftware.com
RES Software is een zakelijke software oplossing die de manier waarop gebruikers IT-diensten consumeren verandert door middel van proactieve, veilige en geautomatiseerde levering en retournering van IT-middelen, met een geweldige gebruikerservaring.

Onze technologie voor IT-automatisering  helpt IT-professionals om de gevolgen van IT Consumerization, steeds meer vooruitstrevende zakelijke gebruikers, Bring Your Own Device-initiatieven en Cloudtechnologieën te beheersen door het fundament te leveren dat IT as a Service (ITaaS) mogelijk maakt.

Onze ITaaS technologie beheert en automatiseert de gehele levenscyclus van IT-diensten in een modern beheerplatform.  Zo stellen we IT in staat op handmatige, foutgevoelige en repetitieve IT-taken op een veilige en gemakkelijke manier te automatiseren.
RES Software integreert met de bestaande technologieën van de organisatie om geautomatiseerde provisioning van IT-middelen mogelijk te maken. Zo integreren onder andere met servicedesk-oplossingen, PC lifecycle management, enterprise mobility management, cloud-applicaties en identificatieoplossingen (zoals HR-systemen).
Met meer dan 250 werknemers wereldwijd bedient RES Software meer dan 2500 klanten met meer dan 3500 implementaties in 27 landen. RES Software innoveert voortdurend met het doel organisaties te helpen in hun pad naar IT-automatisering om IT as a Service mogelijk te maken. RES Software heeft momenteel 11 patenten voor unieke technologieën waarmee IT-afdelingen hun productiviteit dagelijks weten te vergroten.