Philips Electronics Nederland B.V.

Philips Electronics Nederland B.V.

Branche
Electronics - Healthcare - Lighting - Consumer Lifestyle
KvK nummer
17008551
Opgericht
1891
Aantal medewerkers
37.000
Adres

Bezoekadres
Boschdijk 525
5621 JG Eindhoven
Telefoon 040 279 11 11

Postadres
Postbus 90050
5600 PB Eindhoven

Website
Social media

Koninklijke Philips N.V. is een veelzijdig technologiebedrijf, gericht op het verbeteren van de levens van mensen door middel van zinvolle innovaties. Onze gezondheidszorgtak genereert 42% van onze totale omzet.

Met een eeuw aan geschiedenis en meer dan 450 innovatieve producten en diensten staan we klaar om de hedendaagse uitdagingen binnen de gezondheidszorg aan te gaan. Dit doen we door het creëren van oplossingen voor betere zorg aan meer mensen, tegen lagere kosten.

Onze ruim 37.000 medewerkers, werkzaam in 100 landen, hebben zich tot taak gesteld u te helpen bij het creëren van betekenisvolle zorgmomenten, of dat nu is in het ziekenhuis, de woonkamer of de directiekamer. Kijk hoe wij samen werken aan een gezondere toekomst.

Onze aanpak

Een nieuw perspectief op de toekomst van gezondheid

Wij zijn van mening dat zinvolle oplossingen – die echt het verschil maken – worden ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, vanuit het begrip dat kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg zich uitstrekt buiten de muren van het ziekenhuis.

Naleving

Zinvolle oplossingen aandragen door de juiste dingen te doen

Omdat wij vasthouden aan de hoogste ethische normen, kunt u zich concentreren op wat echt telt – hoogwaardige zorg leveren aan uw patiënten.

Duurzaamheid

Vandaag handelen om morgen te beschermen

Van onze producten tot aan onze mensen, alles wordt ingezet om een voorbeeld te zijn door middel van onze ecologisch en sociaal verantwoorde programma’s.