P5COM

P5COM

Branche
Adviesbureau - Resultaatverbetering
Website
Overige informatie

Dorpstraat 9F
1261 ES ??Blaricum
Telefoon: 035 -5310062

E-mail: info@p5com.eu

P5COM is een onderneming die zich bezighoudt met resultaatverbetering in de breedste zin van het woord. De kern van de activiteiten richt zich op het verbeteren van bedrijfsprocessen bij middelgrote en grote organisaties en het laten groeien van mensen in deze organisaties door hun talenten en gedrevenheid te stimuleren. Wij bouwen samen met onze opdrachtgevers uit industrie, dienstverlening en gezondheidszorg aan schitterende organisaties om de uitdagingen van deze tijd met bravoure aan te kunnen.
Voor P5COM is een opdracht pas dan succesvol afgerond wanneer implementatie van de voorgestelde verbeteringen tot de overeengekomen resultaten heeft geleid en de verbeteringen ook stevig in de organisatie verankerd zijn. P5COM doet dit met een team van ervaren professionals die met passie voor mensen en het vak alsmede met gevoel voor realiteit, pragmatisme en verhoudingen de performance bij toonaangevende organisaties verbeteren.
P5COM is opgericht door twee ervaren adviseurs. Hun expertise en ervaring hebben ze in diverse advies- en managementfuncties in Nederland en daarbuiten opgedaan. P5COM is een Europese onderneming die haar professionele diensten in meerdere Europese landen aanbiedt. De initiatiefnemers van P5COM willen een excellente dienstverlening combineren met veel aandacht voor de ontwikkeling en groei van mensen. Niet alleen van de mensen binnen de organisaties van onze opdrachtgevers maar ook van onze eigen mensen.
“The effect of a drop” symboliseert de kracht van P5COM. De druppel staat voor het begin van een langdurige samenwerking met de opdrachtgevers, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Deze ene druppel heeft een positief effect op de hele organisatie door de resultaten die P5COM weet te bereiken.
Om ons eigen streven naar excellentie en onze doelstellingen te behalen, toetsen wij al onze activiteiten en diensten continu aan onze eigen visie, missie en kernwaarden.