Onepoint

Onepoint

Branche
ICT-dienstverlener
KvK nummer
32088681
Opgericht
2002
Aantal medewerkers
80
Adres

Onepoint NL B.V.
Hogehilweg 8
1101 CC Amsterdam
Telefoon: 088-303 12 00
E‐mail: info.nl@groupeonepoint.com

Website
Social media

Over ons

Onepoint is al meer dan 15 jaar dé onafhankelijke service integrator, die deel uit maakt van een internationale organisatie. En expert is op het gebied van de digitale transformatie voor middelgrote bedrijven. Waar uw bedrijf ook staat, het bedrijf biedt concrete oplossingen die u verder helpen.

Van origine is het bedrijf een Frans bedrijf dat in 2002 is opgericht. Het bedrijf heeft zich verspreid over verschillende landen in de wereld met inmiddels meer dan 2.000 medewerkers.

De Nederlandse vestiging is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de groep. Door de samenwerking binnen regionale communities kan het bedrijf als groep zijn krachten bundelen. Dit alles op het gebied van verschillende expertise en innovatie waarmee wij dagelijks het verschil maken voor onze klanten.

Onze kracht

Onepoint gelooft dat de kracht van onze organisatie voortkomt uit het enthousiasme en de expertise van onze medewerkers. Samenwerking binnen onze communities, met partners en met klanten staat hierin centraal. Onepoint stelt hoge eisen aan het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten. De aandacht voor de menselijke factor wordt daarbij niet vergeten. Dit doen wij door nieuw talent aan te trekken en de vaardigheden van medewerkers continu te verbreden. Sinds het ontstaan van onze organisatie in 2002 heeft Onepoint zich steeds ontwikkeld. Hierdoor realiseren wij een consistente groei in omzet en personeel én blijven groeien.

Onze missie

De missie van onepoint is ervoor te zorgen dat u als klant het verschil maakt en blijft maken in uw markt. Onepoint richt zich op het optimaliseren van uw bedrijfsdoelstellingen en de aansluiting van deze doelstellingen op de ondersteunende ICT dienstverlening. Afhankelijk van uw volwassenheidsniveau focussen we hierbij op de basis ICT diensten en/of innovatieve digitale oplossingen. We creëren meer impact op uw doelen en helpen u de transformatie te realiseren die voor uw organisatie noodzakelijk is.

Onze filosofie

De filosofie van onepoint correspondeert met de waarden van onze onderneming. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staan hierin centraal. In plaats van een organisatie die is opgedeeld in business units, geven wij er de voorkeur aan om in open communities samen te werken. De flexibele mentaliteit van onze medewerkers wordt gekenmerkt door expertise, responsiviteit en innovatie. Wij geloven dat door de kracht van creatieve samenwerking en onderlinge uitwisseling tussen onze medewerkers, partners en klanten innoverende oplossingen geboden kunnen worden voor diverse vraagstukken.