Nspyre

Nspyre

Branche
ICT
Aantal medewerkers
600
Website
Overige informatie

Hoofdkantoor
Herculesplein 24
3584 AA?? Utrecht
Postadres:??

Postbus 85066

3508 AB?? Utrecht

Telefoon:??088???8275000

Nspyre (voorheen TASK24) bestaat vanaf 1 augustus 2008 en is de nieuwe naam voor een groep van bedrijven die in de loop der jaren is ontstaan uit fusies en overnames. Een nieuwe naam met veel ervaring. Sinds onze oorsprong op 13 april 1987 hebben we altijd de overtuiging gehad dat ons bestaansrecht is afgeleid uit het toevoegen van waarde richting onze klanten. Opdrachtgevers ervaren dan ook dagelijks wat het betekent om met vakkundige en betrokken specialisten van ons te werken. Daar zijn wij trots op!

Nspyre behoort tot de meest ervaren dienstverleners in haar marktsegment. Met ca. 600 medewerkers zijn wij actief vanuit vier regio's. De regionale indeling is een bewuste keuze vanuit onze overtuiging dat het ondernemerschap zo decentraal mogelijk in de organisatie moet liggen, dicht bij onze klanten en professionals.

Het dienstenpakket van Nspyre bestrijkt het totale traject: consultancy & projectmanagement, development en engineering tot aan beheer op basis van een SLA. Dit doen we op projectbasis of via detachering. Iedere opdracht vraagt een eigen benadering dus hanteren wij diverse business modellen (fixed-price, fixed-date, regiebasis, nacalculatie, risk/reward, etcetera). Met onze passie voor technologie gaan we geen enkele uitdaging uit de weg!