Northwave

Northwave

Branche
Computer & Network Security
KvK nummer
30212330
Opgericht
2006
Aantal medewerkers
170
Adres

Northwave
Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht

Postadres:
Postbus 1305
3430 BH Nieuwegein

Telefoon: (030) 303 12 40
E-mail: info@northwave.nl

Social media

Over Northwave

A SAFE DIGITAL JOURNEY

Onze samenleving heeft een digitale hartslag. Informatiebeveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van organisaties en voorzieningen, want cyberincidenten hebben impact op alle facetten van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak geworden om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven.

Dat lukt alleen goed als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Veel organisaties kunnen dat niet helemaal zelf invullen. Onze opdrachtgevers besteden daarom graag de complexiteit van management en maatregelen aan ons uit. Daarmee lossen ze hun security vraagstuk integraal op. Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations.

Onze diversiteit is onze kracht. Het maakt ons waardevol voor klanten en uniek in het landschap van leveranciers. Het vormt de basis voor diensten waarmee we integrale informatiebeveiliging begrijpelijk en bereikbaar maken voor iedereen die afhankelijk is van ICT.  Zo dragen we bij aan de veiligheid in onze samenleving en realiseren we met onze klanten een veilige digitale reis.