NGA Human Resources

NGA Human Resources

Branche
HR-dienstverlening en HR-software
KvK nummer
24270610
Opgericht
1969
Adres

Bezoekadres
Nevelgaarde 9
3436 ZZ Nieuwegein

Postadres
Postbus 722
3430 AS Nieuwegein
Telefoon 030-6058888
E-mail: info.nl@northgatearinso.com

Website
Social media

De geschiedenis van NGA Human Resources

Geschiedenis van NGA HR, Northgate, Arinso, NorthgateArinso

NGA HR is ontstaan door het samengaan van verschillende bedrijven waaronder Northgate en Arinso, zo werd eerder NorthgateArinso gevormd, waaruit nu NGA HR is voortgekomen.

Introducing NGA Human Resources

NGA Human Resources is een wereldleider in het helpen van organisaties bij het transformeren van hun bedrijfskritische HR operaties in meer effectieve en efficiënte werknemerkritische diensten.

We helpen onze opdrachtgevers om betere werkgevers te worden met slimmere, beter gestroomlijnde bedrijfsprocessen— om geld te besparen, de levenscyclus van werknemers te beheren en wereldwijd verbonden, flexibele organisaties te ondersteunen. Dit is hoe NGA HR er voor zorgt dat HR werkt.

Wat ons onderscheidt is het NGA Advantage. Het is een combinatie van diepgaande HR-ervaring en inzicht, geavanceerde technologie platforms en applicaties en een wereldwijd portfolio van flexibele dienstverlening.

Feiten over NGA HR

NGA HR is uniek gepositioneerd om HR-leiders te ondersteunen in het optimaliseren van de waarde van de medewerkers door goed management. Wij hebben onze focus op  het creëren van klantwaarde en combineren dit met vele jaren ervaring in HR-consulting, HR-outsourcing en HR-technologie. Dit is de kern van ons bedrijf en de reden dat we worden erkend als een leider in de wereldwijde markt van HR-oplossingen.

Onze 8.000 medewerkers streven naar het leveren van topkwaliteit in HR-consulting, HR-outsourcing en HR-technologie. NGA HR heeft kantoren in 35 landen op 5 continenten en we leveren ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen.

Analisten

NGA Human Resources wordt erkend en gepositioneerd als een marktleider in HR en Payroll Outsourcing door onafhankelijke analisten van Gartner, Everest Group, Horses for Sources, IDC enNelsonHall. Deze analisten evalueren de prestaties van NGA HR op basis van in-house ontworpen methodologie en criteria.

NGA HR is trots op deze erkenning en de awards die wij mogen ontvangen. We blijven werken aan het leveren van de meest innovatieve HR & Payroll oplossingen voor onze klanten.

Een Northgate organisatie

Northgate Information Solutions biedt technologie-oplossingen en -diensten voor human resources management door onze NGA Human Resources divisie, terwijl Northgate Public Services oplossingen en diensten levert aan organisaties in de publieke sector in het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Northgate bedrijven beschikken over zowel uitgebreide lokale als wereldwijde ervaring en zijn trots te kunnen werken met organisaties die tot de bekendste ter wereld behoren.