Netprofiler

Netprofiler

Branche
Marketing - Online
KvK nummer
34220345
Opgericht
2003
Aantal medewerkers
50
Adres

Johann Siegerstraat 24
1096 BH Amsterdam
Telefoon: 020 – 209 09 48
Email: info@netprofiler.nl

Website
Social media

Improving Digital performance

Netprofiler

Wij halen insights uit je digitale data om de ROI van jouw online marketing continu te verbeteren. In onze aanpak staan de 5 drivers voor online groei centraal: traffic, conversie, transactiewaarde, retentie en viraliteit. Door te sturen op al deze drivers tegelijk, neemt de online omzet exponentieel toe.

Wist je dat we de eerste Nederlandse Google Analytics Partner waren? Frans Appels richtte Netprofiler op in 2003 op een zolderkamer in Amstelveen. In 2005 maakte de zolderkamer plaats voor een echt kantoor. Datzelfde jaar was er een doorbraak in web analytics: de lancering van Google Analytics. Wij maakten als een van de eerste bedrijven in Nederland kennis met deze gratis tool, met grote gevolgen: ‘Toen Google Analytics enigszins ingeburgerd raakte, begonnen we vanuit Netprofiler als eerste met het geven van Google Analytics-trainingen. In 2007 werd Netprofiler door Brian Clifton, toenmalig Europees Manager bij Google, voor Google Analytics geaudit en geaccrediteerd als eerste Nederlandse Google Analytics Partner. Wat een feest!’ (Frans Appels)

Google Analytics ontwikkelde zich van eenvoudige tool voor webstatistieken naar een zeer uitgebreide analytics suite. Naast webstatistieken kunnen nu ook andere databronnen geanalyseerd en gekoppeld worden. Mede door Google Analytics is de online marketingwereld volwassen en meer data driven geworden. En zo ook Netprofiler! Inmiddels is Netprofiler uitgegroeid tot een online marketing bureau met ruim 50 datagedreven online marketeers.

Team
Ons team van specialisten werkt iedere dag met veel plezier aan de online marketing van onze klanten. We achterhalen behoeften, analyseren en dragen oplossingen aan vanuit verschillende specialisaties en invalshoeken. Wat ons kenmerkt is dat we allemaal dezelfde passie voor online marketing hebben.

Part of LevelUp Group
In 2017 is Netprofiler samengegaan met online marketing bureau ClickValue onder de naam LevelUp Group. Continue verbetering, met elkaar. Dat is waar LevelUp Group voor staat. Een groep van ruim 95 digital marketing specialisten staat iedere dag weer klaar voor ruim 200 klanten op het gebied van Online Marketing, Digital Analytics en Conversie Optimalisatie.

Accreditaties
We zijn specialist en certified partner van Google Analytics, Visual Website Optimizer, Google Tag Manager en Google AdWords, Google Partner, Google Analytics 360 authorized seller en partner van ComScore, Webtrends, Webtrekk, Adobe Analytics, Piwik, Tealium, Optimizely en Relay42.