NCCW

NCCW

Branche
Woningbouwcorporatie
Aantal medewerkers
300
Website
Overige informatie

Markenlaan 1
1355 BA ??Almere
Telefoon: 036-5391922

Wie stevig in zijn schoenen staat, kan krachtige stappen vooruit maken
Als geen ander weet NCCW waar het bij woningbouwcorporaties om gaat: feilloos verlopende bedrijfsprocessen, transparant bestuur en flexibiliteit naar klanten en partners. Daar is een stevig fundament voor nodig. Een solide en robuust informatiesysteem dat altijd actueel is en je nooit in de steek laat. En tegelijk open is naar de toekomst.

Dat is het werk van mensen die weten waar ze het over hebben. Die beseffen dat ze verantwoordelijk werk doen. En daar plezier in hebben. Business consultants, informatie architecten, ontwikkelaars, systeembeheerders, opleiders, relatiemanagers en alle andere teamleden. Dat zijn de bijna 300 professionals van NCCW. Ze hebben een fundamentele keuze gemaakt voor de klanten voor wie ze werken. Woningbouwcorporaties. En niks anders. Dan ben je niet zo maar een leverancier, maar ben je de meest betrokken partner. Die deskundigheid in de markt versterkt, die continu de dialoog voert over wat nodig is, die goede oplossingen net iets belangrijker vindt dan geldelijk gewin.

Daarom kan NCCW meer dan de helft van alle woningbouwcorporaties in Nederland de garantie bieden dat zij elke dag ongestoord en efficiƫnt hun werk kunnen doen. Bouwen, verhuren, beheren, verkopen, innoveren. Voor hun klanten. Vandaag, morgen en over vijf jaar.