MultiCards

MultiCards

Branche
Online betalingen
KvK nummer
17131862
Adres

MultiCards
Le Havre 77
5627 SV Eindhoven
Telefoon: 040-2926378

Website
Social media

MultiCards: uw ervaren en betrouwbare partner voor het accepteren van online betalingen

MultiCards levert diensten voor het verwerken van creditcards en andere online betalingen zoals ideal en verzorgt een online betaalsysteem voor vele webwinkels (Merchants). MultiCards verleent dit soort diensten sinds 1995 als één van de eerste betaaldienstverleners.

Start met accepteren van online betalingen en verhoog uw omzet

Het MultiCards Support Team, een toegewijd team van specialisten, geeft ondersteuning aan haar Merchants om de webshop omzet te laten stijgen; eenvoudig, veilig kopen op internet in combinatie met veilige webshop betalingen waarbij de klantgegevens beschermd worden.

Bescherm webshop betalingen

Online betalingen zijn bij MultiCards Eenvoudig, Veilig, Flexibel en Betrouwbaar. MultiCards is een geregistreerde en PCI gecertificeerde betaaldienstverlener en beschikt over verschillende fraudepreventie tools om online betalen voor de webshop en haar klanten veilger te maken, zoals de ‘MultiCards Fraud Score Tool’, ‘Verified by Visa’ en ‘MasterCard SecureCode’ om de betalingsgegevens bij online betalen extra te beschermen. Betalingen van uw klanten worden beheerd door de Stichting Derdengelden MultiCards.