Meerdervoort®

Meerdervoort®

Branche
Real Estate
KvK nummer
66817323
Opgericht
2012
Aantal medewerkers
15
Adres

Meerdervoort®
Stationsplein 4N
3331 LL Zwijndrecht

Telefoon: 088-770 44 44
E-mail: relatiebeheer@meerdervoort.com

Social media

Over Meerdervoort®

Meerdervoort® groeit snel. Dat doen we door anders naar de markt te kijken en daar ook op in te spelen. We leggen onze investeringsmogelijkheden direct bij u als eindbelegger neer, zonder tussenkomst van een bank. Door vast te houden aan deze filosofie hebben we een bestendige, duurzame en omvangrijke vastgoedportefeuille met een gezonde cashflow opgebouwd.

Wij zoeken, selecteren en kopen vastgoed in en rondom stedelijke gebieden in Nederland waarvan we zeker weten dat deze goede verhuurmogelijkheden hebben. Daarmee beperken we uw beleggingsrisico en bieden we u bepaalde zekerheden, zodat u met uw investering een periodiek extra inkomen genereert. Investeren in Meerdervoort zorgt voor een goed rendement op uw vermogen.

Missie

Wij genereren inkomsten voor onze cliënten door waarde te creëren met hun vermogen. Dit doen wij door duurzaam te investeren in vastgoed en in niet-beursgenoteerde bedrijven. Financiële risico’s beperken wij voor onze cliënten door bepaalde zekerheden te bieden.

Visie

Ons doel is om steeds meer mensen financieel te ontzorgen en financiële vrijheid te laten ervaren. Dit doen wij door investeren zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze activiteiten doen veel bedrijven groeien waarmee de economie en werkgelegenheid worden ondersteund.