Mediabureau Zigt

Mediabureau Zigt

Branche
Mediabureau
KvK nummer
34150951
Opgericht
1997
Aantal medewerkers
65
Adres

Mediabureau ZIGT
Polarisavenue 175
2132 JJ Hoofddorp
Telefoon: 023 5540650
E-mail info@zigt.nl

Website
Social media

FREEDOM OF MEDIA

ZIGT is een full service mediabureau dat opereert in de Benelux. Wij laten merken groeien door vrij te denken en te handelen op het gebied van media en daarmee de optimale koppeling te kunnen maken met marketing- en communicatiedoelstellingen.

Media kan een campagne maken of breken. Deze komt pas helemaal tot zijn recht als er vrij gedacht kan worden in media. Vrijheid van denken, vrijheid van keuzes, vrijheid in mogelijkheden. Daar gaat het ons om bij ZIGT, daar zijn we ooit in 2001 voor gestart. Echte vrijheid hebben we doordat we puur en alleen gehonoreerd worden door onze klanten. We zijn media engineers: we leven, ademen en dromen media en dat geeft vrijheid.

SUCCESVOL

In 2017 was ZIGT Cross Mediabureau van het Jaar. ZIGT is het grootste nationale mediabureau en de sterkste groeier in de afgelopen 6 jaar van de Top 10 mediabureaus.

ZIGT heeft belangrijke bijdragen geleverd aan Effie en AMMA winnende campagnes. We zijn trots op de waardering uit het vakgebied en van adverteerders. Zo zijn we vijf jaar achter elkaar het best beoordeeld van alle mediabureaus in de Emerce Top 100 voor onze digitale dienstverlening, hadden wij in 2015 en 2016 de hoogste marktscore in het Adformatie Kerstrapport en waren wij in 2014, 2016 en 2017 genomineerd voor Mediabureau van het Jaar.

MENSEN

Hoewel techniek steeds belangrijker wordt, is media bovenal mensenwerk! Mensen maken het verschil en merken groeien niet zonder mensen. Als media engineers zijn we strategisch onderlegd, maar streven we ook naar operational excellence. We combineren specialisten met generalisten die het hele traject kunnen overzien.

Bij ons is iedereen inhoudelijk onderlegd, geen onnodige accountlagen. Onze media engineers vormen een professionele sparringpartner op het gebied van marketing-communicatievraagstukken en leveren een advies waarin alle campagne-onderdelen elkaar versterken.

We hebben veel ervaring met cross mediale campagnes en merken in zeer uiteenlopende branches en van uiteenlopende grootte. Voor veel opdrachtgevers zijn wij op meerdere terreinen actief, maar het is ook mogelijk om de diensten van ZIGT separaat en on demand af te nemen, zonder enige contractverplichting. Dit zorgt ervoor dat we snel en flexibel kunnen reageren.

MARKTEN

ZIGT heeft vestigingen in Hoofddorp en in Brussel. In België kunnen we met dezelfde visie en dienstverlening als in Nederland adverteerders een goed alternatief bieden voor de in België dominerende netwerkbureaus. Steeds vaker werken wij voor adverteerders met een Benelux propositie. Wij kunnen vanuit België en Nederland de adverteerder bedienen en onze lokale kracht combineren met een consistente aanpak voor adverteerders in de Benelux. Ook onze studio is werkzaam voor de Belgische markt en ontwikkelt materialen voor zowel Nederland, Vlaanderen als Wallonië. Ook opdrachtgevers die buiten de Benelux actief zijn, kunnen bij ZIGT terecht. Wij hebben hiervoor samenwerkingspartners in meerdere landen.