Mediaan

Mediaan

Branche
ICT
Aantal medewerkers
65
Website
Overige informatie

Mediaan/abs bv

Frankenlaan 5
6419 BT?? Heerlen
Telefoon: 045-5718355
E-mail: abs@mediaan.nl

Mediaan slaat de brug tussen business en ICT
Mediaan slaat de brug tussen business en informatietechnologie, met denken en doen. Het is onze missie doorbraken te realiseren in de business performance van onze opdrachtgevers met behulp van ICT.

Wij bouwen informatiesystemen, leveren advies en leiden omvangrijke projecten voor onze klanten.

Mediaan is ISO 9001 gecertificeerd en in 2010 verdienden we voor de 3e opeenvolgende keer het predikaat Top ICT Werkgever.

Onze kernactiviteiten
Mediaan is een volledig onafhankelijk ICT-bedrijf, opgericht in 1969 en actief in de automatisering sinds 1984. Bij Mediaan werken 65 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerlen, het Duitse zusterbedrijf in Düsseldorf.

De kernactiviteiten van Mediaan kunnen we als volgt omschrijven en samenvatten:

  • Het voor (inter)nationale opdrachtgevers voeren van regie (programma- en projectmanagement) over complexe, bedrijfskritische innovatieve en renovatieve (mega) ICT projecten, alsmede het vaststellen van de (enterprise,- solution,- project-) architectuur voor deze projecten.
  • Het adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers met het daadwerkelijk veranderen van de integrale bedrijfsvoering met als focus klant- en bedrijfsprocessen, organisatie en cultuur.
  • Het realiseren en beheren van bedrijfskritische maatwerkapplicaties en het adviseren van opdrachtgevers hoe maatwerkapplicaties gerealiseerd en beheerd kunnen worden.