Lukkien

Lukkien

Branche
Mediaproductiebedrijf
KvK nummer
09064424
Opgericht
1972
Aantal medewerkers
225
Adres

Lukkien B.V.   Google maps
Copernicuslaan 15-17
6716 BM Ede
Telefoon: (0318) 69 80 00
E‐mail: info@lukkien.com

Website
Social media

Lukkien

Lukkien is een creatief bureau voor online, fotografie, film, CGI, graphic design, audio en meer. We zijn een club die strategisch nadenkt over online marketing en crossmediale campagnes. Lukkien kent vele verschijningsvormen, maar met één duidelijke focus: opvallend, effectief werk maken. Met alle faciliteiten onder één dak, denken we buiten de gebaande paden en gaan creativiteit en technologie hand in hand. Dát is Lukkien.

Digital

Ons bedrijf verbindt mensen aan merken door middel van opvallend effectieve online concepten. Ons startpunt is altijd het verhaal en de ambitie van de klant. Vanuit daar brengen we de klantreis in kaart, om zo de klant op het juiste moment de meest relevante content te bieden. We ontwerpen en bouwen daarvoor niet alleen innovatieve, gebruiksvriendelijke online platformen maar zijn ook in staat om alle content te creëren. Waarbij conversie volgt uit het opbouwen van een betekenisvolle relatie.

Over ons

Een team gepassioneerde professionals dat staat voor creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Makers van huis uit. Ruim 40 jaar ervaring met het creëren van content. Daarin zijn we altijd op zoek naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Voor onszelf en voor onze klanten. Een voorloper in het combineren van strategie, creatie en technologie. Wij verbinden mensen en merken. Wij zorgen voor de connectie met uw klant. Met specialisten die passie hebben voor hun werk. Die door het vuur gaan om prikkelende content te creëren waar we trots op zijn.

Geschiedenis

Het begon allemaal in 1972, in een kerk. Bouke Lukkien Sr. opende zijn eigen fotografiestudio. De succesvolle fotostudio breidde zich al snel uit en later kwamen zonen Melle en Bouke Jr. aan boord. Zij namen een prominente plek binnen het bedrijf in: Bouke Jr. op de afdeling Audio Visual en Melle aan het roer van Photography & Graphic Design.

In de loop der jaren kwam daar de Digital afdeling bij en deze is sinds de oprichting blijven groeien. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot het creatief productiehuis dat het vandaag de dag is. En dat de klant van begin tot het eind kan bedienen: van app tot abri, van concept en strategie tot uitvoering.