LinkiT

LinkiT

Branche
ICT
KvK nummer
30146769
Opgericht
1998
Adres

Rijnzathe 9
3454 PV De Meern

Postadres
Postbus 13130
3507 LC Utrecht
Telefoon: +31(0)30 265 0 265
contact@linkit.nl

Website
Social media

Sourcing

Voor elk (tijdelijk) IT-vraagstuk of capaciteitsprobleem binnen uw organisatie vindt LINKIT de juiste kandidaat. Indien nodig al binnen 24 uur na de aanvraag.

LINKIT heeft een groot netwerk van excellente IT-freelancers en leveranciers waarmee we jarenlange samenwerkingen hebben. Samen met onze eigen IT-professionals stellen zij ons in staat om uw organisatie te voorzien van de juiste kandidaat op het juiste moment. We versterken op deze manier top-100 bedrijven in Nederland en een groot aantal overheidsorganisaties. Binnen 24 uur, leveren we de beste IT-professionals die passen bij uw vereisten.

LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor top-500 bedrijven en overheden.

Oplossingen

voor elke expertise op het gebied van software-development, IT-infrastructuur of IT-support hebben we de juiste kennis in huis én in ons netwerk.

Onze IT-professionals en brede netwerk van freelancers zijn klaar om uw organisatie te versterken door middel van de volgende diensten:

  • Consultancy we analyseren, adviseren en implementeren.
  • Agile projectteams we leveren agile teams voor het outsourcen van softwareontwikkeling.
  • Detachering we leveren IT-experts die u ondersteunen op locatie.