Lexmark International B.V.

Lexmark International B.V.

Branche
ICT
Adres

Gooimeer 12
1411 DE Naarden
Tel. (035) 699-4600
info@lexmark.nl

Website

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) biedt bedrijven van alle formaten een breed aanbod in producten voor afdrukken en beeldverwerking, software, oplossingen en services waarmee klanten minder afdrukken en meer besparen. Perceptive Software, een zelfstandig softwarebedrijf binnen Lexmark, is een vooraanstaande leverancier van zakelijke inhoudsbeheersoftware die organisaties helpt de volledige levenscyclus van hun documenten en inhoud eenvoudig te beheren, hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en het vergroten van de efficiëntie binnen het bedrijf.

Klantenbinding

Het succes van Lexmark wordt bepaald door de diepgaande toewijding van het bedrijf naar zijn klanten. Met een zakelijke visie van ‘Trouwe klanten’, winnen wij het vertrouwen van onze klanten door naar ze te luisteren, te anticiperen op hun behoeften en eraan te werken waarde voor ze te creëren.

 

Internationale aanwezigheid

Lexmark had inkomsten van $4 miljard in 2010, waarbij ongeveer 57 percent van die inkomsten afkomstig was uit internationale verkoop. Onze producten worden in meer dan 170 landen verkocht in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, de landen rond de Grote Oceaan en het Caribisch gebied.

 

Verantwoordelijke werkgever en buurman

Lexmark is een sociaal verantwoordelijk bedrijf in onze wereldwijde gemeenschap. Wij streven ernaar om de best practices te onderhouden voor duurzaamheid – waarbij economische, sociale en milieubelangen in evenwicht worden gehouden.
Wij zetten ons in een bedrijf te zijn met een groot respect voor mensenrechten, veilige werkomstandigheden en milieuvriendelijke bedrijfsgebruiken, voor onze eigen organisatie en die waarmee een partnerschap aangaan.