LECTRIC groep

LECTRIC groep

Branche
ICT - Internet
Website
Overige informatie

Hogeweg 65
5301 LJ?? Zaltbommel
Telefoon: 0418-682400

E-mail: info@lectricgroep.nl

Over de LECTRIC Groep

De LECTRIC Groep bestaat uit zeven complementaire, specialistische internetondernemingen. Naast een fullservice internetbureau en een internetopleidingsinstituut, kent de LECTRIC Groep ook een bureau voor internetstrategie en conceptontwikkeling, een online-marketing bureau, een e-mailmarketing specialist een organisatie die internetprofessionals tijdelijk inzet bij klanten en een organisatie gespecialiseerd in het online leads genereren. Samen helpen we vooruitstrevende klanten verder met internet.

Missie en filosofie

De LECTRIC Groep is in 1997 ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een krachtige internetprofessional met bijna 200 medewerkers die klanten verder brengt met internet.

De LECTRIC Groep bestaat uit zeven vooraanstaande internetbedrijven die de drive hebben klanten op hun specifieke vlak verder te brengen met internet en doelstellingen zo passend mogelijk te realiseren. Daarbij maken de bedrijven waar nodig gebruik van het specialisme van de andere organisaties binnen de LECTRIC Groep.

De structuur van de LECTRIC Groep:
De organisaties hebben een eigen focus binnen hun internetspeelveld. Het zijn dan ook zelfstandig opererende organisaties.
NR6 is een bureau dat gespecialiseerd is strategie, concept & design, vanuit een geïntegreerde marketingvisie. Strategie, Creatie en Design bij een bureau. Pragmatisch en resultaatgericht. Niet uniek, wel bijzonder. Yourzine zich op de kracht van e-mail marketing en het samenspel met andere online marketing campagnes. SearchResult focust zich binnen het online marketing segment op twee kernvragen: hoe krijgt onze klant zo efficiënt mogelijk kwalitatief bezoek en hoe zorgen we ervoor dat dat bezoek zo goed mogelijk converteert. Colours zorgt ervoor dat internet als primair informatie, communicatie en transactiekanaal kan worden ingezet door klanten. Dit door het ontwikkelen van webapplicaties en internetsites die zijn gefundeerd op gedegen voortrajecten, aansprekende designs en het juiste CMS-systeem. Om de kennis bij onze klanten en andere organisaties te verdiepen en te verbreden biedt LECTRIC Internetopleidingen een vijftigtal opleidingen. Someone biedt hét antwoord op de vraag naar internetprofessionals. Daarbij richt Someone zich op de expertises: Online marketing, Webredactie & content en Internet (project)management. Professionals die op basis van bewezen praktijkervaring ambities kunnen verwezenlijken. Daarnaast herbergt Colours een fullservice hostingorganisatie, Supporting Colours geheten.

Zo is elke organisatie dus gefocust op zijn kennisgebied, maar ontstaan er grote krachtvelden rond een klantvraag wanneer 2, 3 of alle zeven de organisaties zich richten op het meest krachtige antwoord.

Wat is typerend voor LECTRIC Groep en de specifieke organisaties?
Natuurlijk vindt elke organisatie zich het beste. Ook wij zijn heel erg geweldig maar niet groter dan het leven zelf. Wij hopen dat eenieder die bij ons heeft gewerkt er de volgende herinneringen aan heeft overgehouden: "het was een professionele organisatie waar ik veel geleerd heb en uitdagende klantvragen heb kunnen beantwoorden. Naast mijn professionele ontwikkeling heb ik mij persoonlijk kunnen ontwikkelen en heb ik met fijne mensen samengewerkt. Het is een bijzondere club waar ik met warme positieve gevoelens aan terugdenk".