Kyocera Mita

Kyocera Mita

Branche
Totaalleverancier printoplossingen
Website
Overige informatie

Bezoekadres:
Beechavenue 25
1119 RA?? SCHIPHOL-RIJK
Postadres:
Postbus 75511
1118 ZN?? SCHIPHOL-RIJK
Telefoon: 020- 5877200

Door de fusie van Kyocera en Mita in 2000 zijn wij een jonge onderneming, die sinds 1992 actief is op de Nederlandse markt. Wij maken deel uit van een groot, financieel krachtig industrieel conglomeraat: de Kyocera Corporation, met een grote research & developmentafdeling, waardoor de continue innovatie van onze producten wordt bevorderd en de continuïteit gewaarborgd.

Onze filosofie is dat economie en ecologie hand in hand gaan. Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van onze producten. Daarom verkopen wij alleen via onze partners: geauthoriseerde dealers en resellers.

Kyocera Mita Nederland (KMNL) is verantwoordelijk voor de verkoop van printers, multifunctionals, solutions en aanverwante producten en diensten. Belangrijke onderwerpen voor Kyocera Mita op het gebied van milieu zijn: energieverbruik, luchtverontreiniging (gebruik van koelvloeistoffen) en daaruit voortvloeiende milieuaspecten van goederen.

Onze mission statement
Het is de missie van Kyocera Mita Nederland om de zakelijke klanten in Nederland volledig te ontzorgen door het leveren van hardware en softwareproducten, service en diensten in de vorm van printoplossingen die de klant kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit garandeert.

Onze visie
    * Kyocera Mita Nederland levert haar printproducten, diensten en services aan zakelijke klanten in Nederland terwijl ze daarbij de zorg voor het milieu en de maatschappij hoog in het vaandel heeft staan.

    * Kyocera Mita Nederland heeft een landelijk partnernetwerk met professionele Kyocera Business partners welke in alle regio’s in Nederland vertegenwoordigd zijn.

    * Deze regionale partners worden door Kyocera Mita Nederland ondersteund middels Kyocera Mita’s landelijke serviceorganisatie, verkoopondersteuning, marketing, logistiek en financiële dienstverlening met als doel het realiseren van gezamenlijke groei en een optimale klanttevredenheid.

    * Dit garandeert de Kyocera gebruikers optimale support op zowel de korte als de lange termijn.