KplusV organisatie advies

KplusV organisatie advies

Branche
Organisatie Advies
KvK nummer
09055476
Aantal medewerkers
70
Adres

Vestiging Amsterdam
Science Park 402
(Science Park UvA)
1098 XH Amsterdam

Postadres
Postbus 74744
1070 BS Amsterdam
T +31 (0)20 669 90 66
info@kplusv.nl

Vestiging Arnhem
Westervoortsedijk 73
(Industriepark Kleefse Waard)
6827 AV Arnhem

Postadres
Postbus 60055
6800 JB Arnhem
T +31 (0)26 355 13 55
info@kplusv.nl

Website
Social media

Over KplusV

Wie betrokken is, wordt betrokken. Dat zien we bij KplusV elke dag. Opdrachtgevers en initiators weten ons te vinden. Voor gedegen adviezen. Voor onze kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor onze ervaring met innovatieve projecten. En voor onze ondernemersmentaliteit. Vaak nemen we zelf het initiatief om partijen bij elkaar te brengen. Want we houden van aanjagen en van resultaat.

Wat we bij KplusV doen

We verbinden mensen en mogelijkheden. Daar zijn we bij KplusV goed in. We laten publieke organisaties en bedrijven excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen. Verbinden als middel, niet als doel. Met als gevolg slimme oplossingen die betekenisvol zijn voor maatschappij en opdrachtgevers. Je vindt ons overal waar mogelijkheden en ambities bij elkaar komen. Bij de publieke sector die voor maatschappelijke uitdagingen staat. Bij ondernemingen met strategische en operationele vraagstukken. Bij organisaties in transitie.

Hoe we verbinden
In ieder geval altijd informeel en collegiaal. Maar met een enorme drive om projecten te laten slagen. Met inspirerende initiatieven en goede ideeën. Als adviseur, kwartiermaker, programmamanager of gids. Zolang het maar slaagt. We denken, durven en doen. Die houding maakt ons tot een modern, no-nonsense kennisbedrijf. Flexibel, innovatief en resultaat gedreven. Aantoonbaar.

En waarom we dat doen
Onze kracht schuilt in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. Partijen en middelen succesvol bij elkaar brengen. Liefst in een publiek-privaat ecosysteem. Omdat dat mogelijkheden biedt om structureel en langdurig waarde te creëren die je niet alleen kunt bereiken. Wij werken er al sinds 1984 mee. En onze ambitie is daarin marktleider te blijven. Want zo leveren en ervaren we elke dag de toegevoegde waarde ervan. Bij onze projecten, bij onze opdrachtgevers, in de samenleving en bij onszelf. KplusV initieert, adviseert, verbindt en realiseert. Nu en in de toekomst.