Kender Thijssen

Kender Thijssen

Branche
ICT
KvK nummer
30085813
Adres

Kender Thijssen heet sinds 2012 Detron
Traverse 1
3905 NL Veenendaal

Postadres
Postbus 721
3900 AS Veenendaal

Antwoordnummer 1043
3900 VB Veenendaal

Telefoon: 088 44 60 000

Website
Meer dan 30 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren met ICT-beheer, onderhoud en professionele ICT-oplossingen. Het bedrijf is specialist in het ontwerpen, leveren, beheren en optimaliseren van flexibele ICT- en telefonie-infrastructuren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van informatie- en communicatietechnologie biedt Kender Thijssen continuïteit in ICT. Continuïteit van vooral dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Daarmee heeft het bedrijf zich, als onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep, inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd.

Kender Thijssen biedt onder andere continuïteit op het gebied van:
Flexibele ICT- infrastructuren
Projecten & consultancy
Beheer & onderhoud
Werkplekken & printing
Computerverhuur
Telecom
Reparaties en Life Cycle management oplossingen

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Marketingcommunicatie via info@kender-thijssen.nl of kijk op één van de andere websites van Kender Thijssen:

www.virtualisatiescan.nl
www.systeembeheer.nl
www.computerverhuur.nl
www.ictproducten.nl
www.faktoryoutlet.nl

ICT, infrastructuren, ICT-beheer, outsourcing, onderhoud, telefonie, virtualisatie, projecten, consultancy, storage, servers, netwerken, software, werkplekken, computerverhuur, reparaties, life cycle management oplossingen, printing, systeembeheer.