Jenrick

Jenrick

Branche
ICT - Detachering
Website
Overige informatie

Jenrick CPI Nederland B.V.
Tollenstraat 25-27
4101 BD?? Culemborg
Postadres:
Postbus 456
4100 AL Culemborg

Telefoon: 0345-516363

??

Jenrick CPI Nederland b.v. is sinds 1986 toonaangevend in het detacheren en bemiddelen van (zelfstandige) ICT professionals. Jenrick beschikt over deskundigheid op alle functieniveaus en bijna alle ICT technologiegebieden. Jenrick Nederland is ontstaan uit de, sinds 1967 in Engeland gevestigde, groep Simon Holdings Plc, een internationaal opererende detacheerder in meerdere disciplines.

Visie

In een samenleving als de onze draait het voornamelijk om de inspanning van de mens. Zeker in de wereld van de automatisering speelt de mens een belangrijke factor in het slagen en het succes. De kennis, kunde en competenties van de individuele professional vertalen zich in oplossingen voor de ondersteuning van werk en business processen. Ook de arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Coördinatie tussen vraag en aanbod is dan ook het vraagstuk waarop Jenrick haar activiteiten en diensten richt. Hiermee bieden wij die mens een leuke en uitdagende werkomgeving, waarmee zekerheid in inkomen kan worden gecreëerd en onze klanten steeds weer de juiste mens, op het juiste moment, op de juiste plek tegen de beste voorwaarden.

 

Missie en kernwaarden

Jenrick wenst een betrouwbare en betrokken dienstverlener, werkgever en onderneming te zijn. Op basis waarvan wij geloven in continuïteit te bieden aan alle bij Jenrick betrokken mensen. Onze opdrachtgevers en ingezette professionals zijn hiervan steeds weer het bewijs.