Jaarbeurs

Jaarbeurs

Branche
Expo zalen - organisator
KvK nummer
30149551
Opgericht
1917
Adres

Bezoekadres
Jaarbeursplein
3521 AL  Utrecht

Postadres
Postbus 8500
3503 RM  Utrecht
Telefoon: 030-2955911

Website
Social media

Dit is het verhaal van Jaarbeurs

We gaan terug naar het begin. Waar Jaarbeurs ooit begon. Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Daar zetten wij ons samen dagelijks voor in.

We inspireren, motiveren en activeren de handel door waardevolle ontmoetingen te creëren. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Want daar ligt onze kracht. Wij zijn veel meer dan een beursgebouw alleen, een plek of een ruimte.

Wij brengen mensen bij elkaar en helpen ze in contact te komen met u. Met uw ideeën, de kennis die u heeft en de producten of diensten die u biedt. Bij ons staat u centraal. Wij geven een podium. Alle aandacht voor u. Vol in de schijnwerpers.

Dat doen wij door ons in te zetten voor u en uw branche. Door te bouwen aan relaties en het vormen van partnerships. Wij luisteren naar u en uw behoeftes. We laten kansen zien en stellen u voor aan ongekende mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar.

Bij ons vindt u de inspiratie die zorgt voor nieuwe inzichten. Bij ons wordt u geprikkeld. Bij ons raakt u vol van energie.

Zo leveren wij een positieve bijdrage aan uw ontwikkeling en de ontwikkeling van de Nederlandse economie. Zo zorgen wij dat u gezien wordt en dat uw handel in beweging komt.

Jaarbeurs. Zet handel in beweging.

Facts & figures

Hallencomplex
In ons hallencomplex bevinden zich elf hallen, geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten. U vindt hier ook onze congreszalen (vanaf 150 personen) en Media Plaza.

Congres- en vergadercentrum

Het vergadercentrum bevindt zich in het Beatrixgebouw en omvat 26 vergaderzalen (geschikt tot 250 personen). In het hallencomplex bevinden zich ook congreszalen (vanaf 150 personen), waaronder Supernova en Media Plaza. Het Beatrix Theater biedt ruimte aan 1.533 personen.

Media Plaza

Media Plaza is een congrescentrum gevestigd in het hallencomplex. Media Plaza bestaat uit 17 zalen.