ItaQ Interim Professionals

ItaQ Interim Professionals

Website
Overige informatie

Laan van Vredenoord 25, 2289 DA Rijswijk

Telefoon: 070-415 20 00

Fax: 070-415 20 02

E-mail: info@itaq.nl

ItaQ Interim Professionals. Door ons systematisch te houden aan ons werkterrein en onze succesvolle dienstverlening bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven en overheid beschikken we over loyale professionals die op interim basis onze klanten kunnen bedienen. Door onze werkwijze kunnen we opdrachtgevers snel en meestal binnen 48 uur gekwalificeerde mensen aanbieden.

 

Grote organisaties hebben steeds meer behoefte aan flexibele inzet van medewerkers voor ICT- en Internetprojecten. Het belang van ICT-oplossingen in een markt van snel veranderende klantbehoeften vraagt om mensen van hoge kwaliteit die de materie kennen: Specialisten.

ItaQ begrijpt de behoeften en beschikt over de juiste mensen. Op basis van Customer Intimacy kent en begrijpt ItaQ de behoefte van klanten vanaf het begin. We kunnen daardoor anticiperen en in een vroeg stadium de juiste mensen voordragen. Specialisten van ItaQ zijn in staat zich snel organisatiespecifieke vraagstukken eigen te maken om vervolgens een wezenlijke bijdrage te leveren aan de oplossing. Dit wordt gecombineerd met snelle beschikbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Dat zijn de succesfactoren voor opdrachtgever en kandidaat.