IPG Mediabrands Nederland

IPG Mediabrands Nederland

Branche
Marketing & Advertising
KvK nummer
33175011
Opgericht
2007
Aantal medewerkers
>10.000 ww
Adres

Peter van Anrooystraat 7
1076 DA Amsterdam
Telefoon: 020 799 3100
Email: info.nl@mbww.com

Social media

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn niet bezig om de grootste te worden. Dat zou ons alleen maar afleiden van datgene wat we willen bereiken. Het gaat er ons juist om de beste te willen zijn. Dat betekent beter zijn dan de rest. Simpel eigenlijk.

IPG Mediabrands Nederland, onderdeel van de Interpublic Group (NYSE:IPG), is de mediaholding van de bureaus UM, Initiative, Traffic4u, bGenius, en Yune, daarbij ondersteunt door inkoopbureau MAGNA en Marketing Sciences, haar Data en Tech agency.

IPG Mediabrands faciliteert, motiveert en is een aanjager van de ontwikkeling en groei van onze familie aan bedrijven. Hierbij koesteren wij een collectieve cultuur die uitdraagt wie we zijn, waar we samen voor staan en wat ons als familie verbindt. Alhoewel elke bedrijf binnen onze familie haar eigen dna en identiteit heeft, delen we hierdoor samen een aantal belangrijke grondwaarden en een gezamenlijke richting.

IPG Mediabrands heeft een primaire focus op het stimuleren van nauwe onderlinge samenwerking, het efficient gebruiken en delen van resources en het maken van strategische investeringen, waardoor wij de diensten en producten die we onze klanten bieden verbeteren.

WAAR WIJ IN GELOVEN

Wij geloven dat er een verschil is tussen goed en geweldig. Dit zit hem in het omarmen van die dingen die het verschil maken – exceptioneel talent met unieke eigenschappen die naadloos samenwerken.

Wij werken samen omdat we geloven in de kracht van samenwerking en niet in competitie. Binnen onze groep en met onze partners. Met een sterke verbindende cultuur die staat voor eerlijkheid, respect en plezier hebben in het werk wat je doet. Want uiteindelijk is het leuker om met geweldige mensen te werken die lol hebben in hun vak. Door met een open blik te leren, te delen of de gedachten, ideeën of verhalen van een ander te waarderen, leveren wij de geïntegreerde oplossingen die we beloven.

Als groep bieden wij een brede range aan producten en diensten. Elke bureau doet dit met haar eigen dna en identiteit, waarbij onze mensen central staan. Met een diversiteit aan achtergronden brengen zij een diversiteit aan perspectieven. Meer dan anderen snappen wij daarom dat ons geheel veel groter is dan de som der delen. Wij noemen onze klanten onze vrienden. Vrienden met echte namen die met ons willen samenwerken om duurzame groei te realiseren. Dit is onze commitment. Wij zijn IPG Mediabrands.