Inventus Online BV

Inventus Online BV

Branche
Reclame en adverteerdersdiensten
KvK nummer
51498006
Opgericht
2008
Aantal medewerkers
11-50
Adres

Demmersweg 86
7556BN Hengelo

Telefoon: (074) 820 09 00

E‐mail: info@inventus.online

Website
Social media

WIJ ZIJN INVENTUS

Wij realiseren e-commerce ambities. Dat doen we al sinds 2008 op onze eigen nuchtere, herkenbare en succesvolle manier. Onze werkwijze draait om kennis, communicatie en persoonlijke betrokkenheid.

We vinden het belangrijk dat onze klanten op een persoonlijke en heldere manier worden geholpen. Dit doen we door marketing, data en techniek te combineren met persoonlijke betrokkenheid. Wij werken volledig transparant en in overleg met de klant. Door resultaten inzichtelijk te maken en te communiceren in begrijpelijke taal, nemen wij de klant bij de hand in de wereld van e-commerce. Samen gaan we voor het beste resultaat en zetten we op de juiste momenten de juiste stappen.

Samen resultaten behalen geeft ons energie. Die resultaten behalen we met een team vol professionals. De wereld van e-commerce kent voor ons geen geheimen en nieuwe ontwikkelingen voeren wij automatisch door in onze projecten. Zie ons als de regisseur van online doelstellingen. Wij draaien aan de knoppen, zodat de klant kan groeien. We halen het maximale uit de klant en uit zijn of haar business.

Inventus staat altijd voor jou klaar. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf op het gebied van e-commerce kunnen betekenen? Maak dan kennis met ons team en daag ons uit met jouw ambities.