Interpolis

Interpolis

Branche
Finance - Verzekeringen
KvK nummer
08053410
Opgericht
1996
Adres

Adres hoofdvestiging
Spoorlaan 298
5017 JZ Tilburg

Postadres
Postbus 90106
5000 LA Tilburg
Telefoon: (013) 462 91 11
E-mail: info@interpolis.nl

Website

Interpolis is ontstaan vanuit het idee dat je sterker staat als je krachten bundelt en open kaart speelt. Alleen dan kun je zelfstandig beslissen over risico’s. Vertrouwen en gelijkwaardig?heid zijn nog steeds de basis voor onze manier van werken. Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd exact weten waar ze aan toe zijn. Vooraf en niet achteraf. Verzekeren, werknemersinzetbaar?heid en toekomstvoorzieningen zijn in onze ogen onnodig ingewikkeld gemaakt. Wij willen bewijzen dat het ook anders kan door duidelijk te zijn en inzicht te geven.

Alle producten van Interpolis hebben één ding gemeen: ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. De polissen zijn overzichtelijk – zonder hiaten of overlappingen – en de voorwaarden duidelijk. Zonder kleine lettertjes. Wij bieden heldere oplossingen waar mensen echt iets aan hebben. Wij zijn snel en praktisch en gaan er vanuit dat verzekeren verder gaat dan het vergoeden van schades. Wij willen mensen het heft in eigen handen geven. Door inzicht in risico’s te geven en te laten zien hoe met preventie de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. En als er dan wat gebeurt, dan staan we er voor onze klanten op de momenten die ertoe doen. Want wij doen wat we beloven. Daar kunt u ons op aanspreken.

Glashelder is meer dan een belofte: het is een houding waarin Interpolis zich wil ondersc?heiden. Klanten weten direct waar ze aan toe zijn, wat ze kunnen doen om schade te voorkomen of te beperken, verzekeringen zijn duidelijk en transparant, beloftes worden nagekomen en problemen concreet opgelost. Interpolis helpt als het er op aankomt.

Interpolis en Achmea
Bent u particuliere of zakelijke klant, dan heeft u te maken met het merk Interpolis. Interpolis maakt deel uit van Achmea, samen met een aantal andere merken zoals Centraal Beheer Achmea, FBTO en Zilveren Kruis Achmea. Deze merken worden ondersteund door een aantal Achmea divisies, die grotendeels onttrokken zijn aan het oog van de klant. De divisies vormen de ruggengraat van de merken en staan garant voor een stevige merkenorganisatie.

De belangrijkste activiteit van Achmea is verzekeren. Achmea is gevestigd in Zeist en heeft ondernemingen in tien Europese landen.

Voor meer informatie over Achmea, jaarverslagen en maatschappelijk verantwoord ondernemen, verwijzen wij u naar de websites van Achmea.

Producten en diensten
Onder het label Interpolis bieden wij een breed assortiment schade-, zorg- en levens?verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. De particuliere verzekeringen brengen wij op de Interpolis Alles in één Polis® onder bij de Rabobank.

Dat doen wij omdat de bankadviseurs onze particuliere klanten goed kunnen helpen met een compleet advies over alle financiële zaken, waar verzekeringen deel van uitmaken. Ook voor zakelijke verzekeringen werken wij actief samen met Rabobank. Daarnaast doen wij voor een deel van onze producten voor ondernemers zaken met een netwerk van assurantietussenpersonen.

Wij geloven echter dat verzekeren niet de enige oplossing is om met risico’s om te gaan en willen mensen het heft in eigen handen geven. Door inzicht in risico’s te geven en te laten zien hoe met preventie de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Als eerste verzekeraar biedt Interpolis daarom concrete preventieoplossingen.

Online preventiewinkel
Een voorbeeld is de online preventiewinkel. Hier vinden klanten alles om prettiger en veiliger te wonen en te ondernemen. Niet alleen effectieve preventiemiddelen, maar ook diensten zoals de Preventiecheck of een installatiemannetje dat ervoor zorgt dat alles op de juiste manier wordt bevestigd. Natuurlijk kunnen we met preventie niet alles voorkomen. Dus als er toch schade is, doen we er nog steeds alles aan om een goede en passende oplossing te bieden. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.

Beleggingsbeleid
Ook over ons beleggingsbeleid zijn wij graag helder. Daarom informeren wij u graag over het door ons gevoerde beleggingsbeleid.