Interoute Managed Services

Interoute Managed Services

Branche
ICT
Website
Overige informatie

Interoute Managed Services Netherlands BV
Koolhovenlaan 120

1119 NH ??Schiphol

Telefoon: 020-4546700

E-mail: info@interoute.nl

Interoute: From the Ground to the Cloud 

Interoute heeft de grootste next generation netwerkdekking van de Europese Unie, van Londen tot Warschau, van Stockholm tot Sicilië en verder in de ontwikkelende economieën waaronder Turkije met acht onderzeese landstations die de grenzen van Europa omringen. In het westen is het netwerk verbonden met de grootste telecomhub van Noord-Amerika. In het oosten verbindt het netwerk het Midden-Oosten met Europa en tot aan Dubai. In het zuiden verbindt het netwerk Afrika, van Kaapstad tot Tunesië rechtstreeks, met Europa via Interoute.

Het netwerk wordt ondersteund door 55.000 kilometer glasvezel, 21 grootstedelijke netwerken (MAN's), 8 datacenters, 32 colocatiecentres en lokale uitvoerende vestigingen in de 26 grootste steden van Europa. We ondersteunen klanten in de 15 grote talen van de Europese Unie.

Interoute biedt één platform voor Information Technology-services. Dit noemen we Unified ICT. Connectiviteits-, communicatie- en computing-services zijn geïntegreerd in één infrastructuur. Dit brengt een kostenbesparing met zich mee, terwijl tegelijkertijd de veiligheid, prestaties en efficiëntie worden geoptimaliseerd.

Het resultaat is dat Interoute centraal staat in de digitale keten van Europa en aan alle belangrijkste betrouwbare operators levert en bovendien zakelijke klanten in staat stelt om dagelijks e-commercetransacties ter waarde van meer dan € 1 miljard via ons netwerk te laten lopen. Interoute wordt algeheel gezien als de leider in Europa op het gebied van het leveren van bandbreedte en transmissieservices¹ en wordt steeds vaker erkend voor het mogelijk maken van Cloud Computing in de Europese footprint².