Intermax Group

Intermax Group

Branche
Internet
KvK nummer
24446212
Opgericht
1994
Aantal medewerkers
120
Adres

Intermax Group

Bezoekadres
Schouwburgplein 30-34
3012 CL Rotterdam

Postadres
Postbus 2655
3000 CL Rotterdam

Telefoon: (010) 710 44 44
Email: support@intermax.nl

Website
Social media

Over Intermax

Na bijna een kwart eeuw is Intermax uitgegroeid tot het meest gecertificeerde cloudsourcing bedrijf van Nederland. Dat heeft alles te maken met onze visie: dat systemen er zijn om mensen te ondersteunen, en niet andersom.

Die visie vormt de rode draad door alles wat wij doen, want ons werk is vooral en bovenal mensenwerk. Wij dragen dit uit door zowel onze klanten als ons personeel te overladen met aandacht, belangstelling, betrokkenheid en transparantie. Als veelvuldig winnaar van de Best Workplace-award durven wij te garanderen dat wij daar net zo bedreven in zijn als in het managen van technologie.

Omdat wij weten dat systemen draaien om de mensen die ermee werken, kijken wij met andere ogen naar cloudsourcing. Want de beste oplossingen vinden wij niet in de techniek zelf, maar in de beleving van de mensen die het gebruiken. Wij houden het daarom graag veilig, makkelijk en overzichtelijk. En dat doen we met ongeëvenaarde kennis van ons vak.

Onze missie
We spreken alle kracht die we in ons hebben aan om de allerbeste cloudsourcing oplossingen te bieden en daarmee mensen maximaal te ondersteunen.

Onze visie
– De ontwikkelingen in de cloud volgen elkaar snel op. Het wordt steeds complexer om de juiste keuzes te maken, dus het is van belang dat wij over relevante en actuele kennis beschikken. Om dit te bereiken werken we met de beste mensen en middelen. Zo bepalen we samen met onze klanten de optimale cloudstrategie. Dat is onze toegevoegde waarde.

– We willen een langdurige relatie met onze klanten door een echte partner te zijn. We zijn flexibel, eerlijk en durven onze mening te geven. Onze kernwaarden daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid.