ICT Spirit

ICT Spirit

Branche
ICT
KvK nummer
08183016
Aantal medewerkers
75
Adres

ICT Spirit
Tolstraat 35   Google maps
7482 DC Haaksbergen
Telefoon: (053) 852 77 77
Email: info@ictspirit.nl

Website
Social media

Focus on your business

ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen passend bij uw organisatiedoelstellingen. Als familiebedrijf in de ICT-sector in Oost-Nederland realiseren, beheren en adviseren wij u over uw ICT-omgeving. Functioneel en veilig gebruik van data is belangrijker dan het bezit van ICT-middelen. Het is essentieel voor de bedrijfsvoering waarop je altijd moet kunnen vertrouwen.

Niet voor niets is onze slogan focus on your business. Uw business moet gewoon doorgaan, daar zijn wij ons van bewust. ICT heeft een grote invloed op bedrijfsprocessen, en wij hebben de kennis in huis, om ICT goed in te zetten. Wij komen graag bij u aan tafel. Maar dan wel naast u, en niet tegenover u.

Samen met onze collega’s van Leferink Office Works en KP Interieur zijn wij gevestigd in ’t Huis van Leferink. We willen allemaal toegevoegde waarde leveren. Of dat nou met de perfecte ICT-oplossing is van ICT Spirit, of de inrichting die het beste past bij uw manier van werken, ontworpen en gemaakt door Leferink Office Works en KP Interieur.

Graag tot ziens, in Haaksbergen of bij u op kantoor.

ICT Spirit. Focus on your business.