Hyundai-importeur Greenib Car BV

Hyundai-importeur Greenib Car BV

Branche
Automotive
Website
Overige informatie

Hyundai-importeur Greenib Car BV

Hub van Doorneweg 14, 2171 KZ Sassenheim

Postbus 281, 2170 AG Sassenheim

Telefoon: (0252) 24 03 40

Fax: (0252) 24 03 39

Greenib Car B.V. (KvK nummer: 28036990), gevestigd in Sassenheim, is de Hyundai-importeur van Nederland. In 1978 debuteerde het automerk op de Nederlandse markt. Daarmee is Nederland een van de eerste exportlanden in de wereld.

De kwaliteit van Hyundai
Samen met de Nederlandse Hyundai-dealerorganisatie en de Erkend Reparateurs zorgt Greenib Car voor de verkoop en service van Hyundai personenauto's en bedrijfsauto's. Om een hoog niveau te realiseren, gelden er strikte voorwaarden voor de landelijke Hyundai-organisatie. De prestaties van de dealers en Erkend Reparateurs worden voortdurend beoordeeld. Klanten krijgen regelmatig vragenlijsten toegestuurd om hun mening te geven. Met onder meer trainingen en automatisering wordt het serviceniveau verder ontwikkeld. De beste dealers worden jaarlijks bekroond met de exclusieve titel: Hyundai Excellent Dealer.

Daarnaast overlegt Greenib Car voortdurend met de fabrikant over de uitvoeringen van de modellen en over vernieuwingen in de toekomst. De medewerkers zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en bij het beoordelen van de resultaten.