Group9

Group9

Branche
ICT
KvK nummer
52504875
Opgericht
2011
Aantal medewerkers
40
Adres

Group9
Maurick 1
5261 NA Vught
Telefoon: (085) 060 47 37
E‐mail: info@group9.nl

Website
Social media

DIT IS GROUP9

Communicatieve IT-specialisten met gevoel voor business. Die denken en handelen in het belang van hun opdrachtgever. Koersbepalend zijn en meerwaarde bieden. Om deze talenten ruim baan te kunnen geven, startten Bas en Rob in 2011 GROUP9

We zijn een community van elite Java-developers, die de wisselwerking vinden met organisaties en met elkaar: een taskforce. Een taskforce die niet alleen de oplossingen uitdenkt maar deze zelf ook uitvoert en waarmaakt.

Onze bedrijfscultuur

We zijn gepassioneerd als het gaat over softwareontwikkeling in Java. Hierbij gaan wij voor hoge kwaliteit en niet voor ‘wegwerpsoftware’. Binnen GROUP9 heerst een open cultuur met weinig hiërarchie. Beslissingen nemen de consultants en managers samen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Daarom is er een persoonlijk ontwikkelprogramma op maat. We investeren in het samen versterken van je sterke punten. Voor minder sterke punten vallen we terug op bekwame collega’s die leading zijn in hun specialiteit.

We gaan dus niet voor eenheidsworst. Dat betekent dat we elkaar goed moeten kennen. Gezamenlijk doen we daarom regelmatig groepstrainingen en fun-activiteiten. Verder werken we samen aan onze gezondheid door stress- en voedingsworkshops. Of door in teamverband een hoge berg op te klimmen. Zoals we in de Sierra Nevada in Spanje hebben gedaan.

Een eigentijdse taskforce

GROUP9 legt de lat dus hoog. Je werkt samen met klanten en collega’s: collegiaal, niet-hiërarchisch en gericht op resultaat. Onze taskforce staat voor: open en direct contact, we schakelen snel. Besluiten nemen we samen. We zijn een hechte en inspirerende ‘Java-community’ die altijd op zoek is naar synergie.

Samen werken we dus aan het verder uitbouwen van jouw kwaliteiten. Hiervoor verwachten we van elkaar: passie, betrokkenheid, diversiteit, zelfstandig denken en energie. We zijn geen eenheidsworst. Vijf belangrijke waarden die in ons manifest naar voren komen.