Flanderijn

Flanderijn

Branche
incasso- en gerechtsdeurwaarder
Adres

Hoofdkantoor Rotterdam
s’ Gravendijkwal 134
3015 CC Rotterdam

Postadres:
Postbus 25042
3001 HA Rotterdam

Telefoon: 088-209 24 44
Email: rotterdam@flanderijn.nl

Website

Flanderijn is een organisatie die is ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche. Het betekent ook dat u maar met een afdeling te maken hebt, ongeacht de fase van het traject.

Grote afdelingen bij ons zijn: Verzekeringen, Banken & Pensioenfondsen, Business-to-Business (bijvoorbeeld softwarebedrijven, uitgevers, zakelijke dienstverleners), Huur (woningbouwcorporaties en verhuurbedrijven) en Semi-Overheid.

Landelijk netwerk
De structurele groei van de laatste jaren hebben wij vertaald naar een landelijk netwerk met vijftien vestigingen. Hierdoor zijn we uitstekend toegerust uw belangen te behartigen op zowel nationaal, regionaal en op internationaal niveau.

Momenteel hebben wij kantoren in: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Appingedam, Bergen op Zoom, Den Haag, Heerenveen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Vernray.

Alle specialismen in huis
Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn heeft momenteel ruim 550 medewerkers. Het bestand is opgebouwd uit gerechtsdeurwaarders, toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarders, juristen, senior incassomedewerkers, incassomedewerkers, stafmedewerkers en facilitaire medewerkers. De directie wordt gevoerd door zeven gerechtsdeurwaarders die tevens aandeelhouder zijn.

De incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn vindt haar oorsprong in Rotterdam en bestaat sinds 1948. Hiermee zijn wij één van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland.