Finalist

Finalist

Branche
Software
KvK nummer
24243482
Opgericht
1988
Aantal medewerkers
>130
Adres

Finalist   Google maps
Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45 A4.205
3013 AK Rotterdam
Telefoon: 088 217 08 00
Email: service@finalist.nl

Website
Social media

Finalist

Wij verbinden mens en IT

Finalist biedt een breed pakket aan diensten en oplossingen, speciaal ontwikkeld en samengesteld voor organisaties en instellingen in de zorg en het onderwijs. Vanuit de ruime ervaring in deze sectoren kan Finalist deze organisaties en instellingen in de volle breedte ondersteunen. Bijvoorbeeld met een community waar artsen en patiënten samenkomen, een single sign on portaal voor studenten en medewerkers of het beheersbaar maken van een grote hoeveelheid data.Door onze ruime ervaring in deze sectoren helpt Finalist organisaties en instellingen in de volle breedte.

Altijd dichtbij

Persoonlijke aandacht en direct contact met onze specialisten staan voorop. Door onze kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Maarssen en Rotterdam is er altijd een vestiging bij je in de buurt. Ook werken we graag op locatie. Daardoor blijven de lijnen zo kort mogelijk. Onze projectmethodieken zijn optimaal ingericht om dit mogelijk te maken. Met online tools en dashboards geven inzicht in communicatie en voortgang.

Onze aanpak

Innovatie en kennisdeling zit in ons DNA. Door het gebruik van open source en open standaarden zijn we instaat specifieke klantwensen direct in werkende software te vertalen. Continuïteit en snelheid wordt gewaarborgd doordat we leidende producten en bestaande componenten omarmen. Onze lean en agile projectmethodiek verzekert een gegarandeerd resultaat die volgens afspraak op tijd wordt geleverd.