Fabrique [merken, design & interactie]

Fabrique [merken, design & interactie]

Branche
strategisch ontwerpbureau
KvK nummer
27183335
Opgericht
1992
Aantal medewerkers
150
Adres

Vestiging Amsterdam
Pakhuis Amsterdam
Jollemanhof 13
1019 GW Amsterdam
Telefoon: 020 – 5317100
Email: info@fabrique.nl

Vestiging Rotterdam
Weena-Zuid 108
3012 NC Rotterdam
Telefoon: 010 – 7271555
Email: info@fabrique.nl

Website
Social media

 

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau

We geloven in de vernieuwende kracht van design. Ontwerp als kracht om dingen te veranderen, te verbeteren, om impact te hebben. Niet slechts om dingen mooi of bruikbaar te maken.

Wij ontwerpen verandering.

Samen met onze klanten maken we dingen die wij – of de wereld – eerst niet voor mogelijk hielden. Bijvoorbeeld een eigen collectie beheren bij het Rijksmuseum. Of als Nederlands bureau citymarketing in India op de kaart zetten.

Wij ontwerpen verandering. Door vragen te stellen en niets voor lief te nemen. Samen verleggen we grenzen. Dat is Fabrique op zijn best.

Verbeeldingskracht. Letterlijk en figuurlijk.

Hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. Door vakmanschap weten we hoe we gedrag beïnvloeden en hoe we onze klanten kunnen helpen. Maar zonder verbeeldingskracht staan we alsnog met lege handen. We zorgen er daarom altijd voor dat we de wereld niet alleen begrijpen, maar ook echt verrijken met goed ontworpen services en producten.

We geloven in de kracht van design. We bijten ons graag vast in een probleem en we houden ervan om onze successen te vieren!

Wat we maken? Alles wat nodig is voor impact.

Herkenning, verwondering, verbinding of rendement. Wat het doel ook is, we ontwerpen en bouwen wat daarvoor nodig is. Websites, apps, hard-softwarecombinaties, huisstijlen, trainingen, noem maar op. Wat we maken? Alles wat nodig is voor impact!