E.ON

E.ON

Branche
energie
Adres

Postbus 2402
5600 CK Eindhoven
Telefoon: (040) 257 76 00
E-mail: zakelijk@eon.nl

Website

E.ON verkoopt in Nederland en België gas, elektriciteit, warmte en energiediensten. We streven doorlopend naar efficiëntere en schonere energievoorziening: Cleaner & better energy. Dat doen we door betrouwbare diensten en producten tegen eerlijke prijzen te leveren. We gedragen ons verantwoordelijk en realistisch.

In de Nederlandse en Belgische energiemarkt zijn we een relatief nieuwe en kleine speler. En die kleinschaligheid koesteren we. Met zo’n 550 medewerkers in de Fleet (de opwekkingscentrales) en 380 medewerkers in Sales en de Regional Unit Benelux kunnen we ons optimaal op klanten en hun omgeving richten. Om een voorbeeld te noemen: onze klantenservice scoort mooie cijfers juist doordat we zo persoonlijk zijn.

Ons verhaal

Ieder bedrijf vertelt een verhaal. Veel van die verhalen lijken op elkaar en schijnen soms zelfs uitwisselbaar te zijn. Wij proberen een eerlijk beeld van onszelf te geven in duidelijke taal door te vertellen wat we willen doen en te laten zien wat we doen. Hierover gaan we graag in gesprek met een ieder die dat wil.