Deli Home

Deli Home

Branche
Building Materials
KvK nummer
23038637
Opgericht
2016
Aantal medewerkers
>500
Adres

Deli Home
Stadhuisplein 70
4203 NS Gorinchem

Postbus
Postbus 114
4200 AC Gorinchem
Telefoon: (0183) 69 12 34
E‐mail: info.nl@deli-home.com

Website
Social media

Wie zijn we

In 2018 hebben de werkmaatschappijen JéWéRET, Bruynzeel Home Products en Skantrae zich gereorganiseerd in één organisatie met de naam Deli Home. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia en Skantrae.

Onze activiteiten

Deli Home levert constructieve en decoratieve DHZ artikelen en professionele bouwmaterialen. Door de gebundelde kracht en kennis vanuit de eerdergenoemde werkmaatschappijen en merken nemen wij een belangrijke positie in binnen de markt van onze belangrijkste productgroepen: hout, deuren, horren, vloer & trap, opbergen en sanitair. Hout is de verbindende factor tussen al deze productgroepen, en onze verdere activiteiten; hout zit in ons DNA!

Ons aanbod

Bij zo’n brede markt hoort natuurlijk ook een breed aanbod: met een team van zo’n 800 medewerkers verdeeld over 10 landen werken we iedere dag weer aan de ontwikkeling van ons assortiment. Wij hebben het antwoord voordat de vraag gesteld wordt en bieden daarmee alles om onze klanten te helpen de consument goed te bedienen, zodat zij op hun beurt van hun huis een thuis kunnen maken.

Of het nu gaat om het bedenken en het volledig uitwerken van slimme en innovatieve productconcepten, brandmanagement, maatwerk productie in eigen huis, logistieke dienstverlening, inkoop of installatieservice: Deli Home heeft meer in huis!

Onze markt

Deli Home is actief in de B2B-markt waarbij we nauw in contact staan met klanten in zowel de consumenten- als de professionele markt met daarbij een sterke focus op de eindconsument. Onze klanten zijn grootschalige retailers in DHZ en woninginrichting, gekende online spelers en de meer kleinschalige en service gerichte winkels. In de professionele markt zijn onze producten duidelijk zichtbaar in de groothandel voor de zzp’er in de bouw.