DEEN Supermarkten

DEEN Supermarkten

Branche
Levensmiddelen
KvK nummer
36010071
Opgericht
1933
Adres
Deen Supermarkten Hoofdkantoor
Kernweg 4
1627 LC Hoorn

Postbus 139
1620 AC Hoorn
Telefoon: 0229 252 100
Website
Social media

DEEN Supermarkten is een keten van topkwaliteit supermarkten in Noord Nederland. Bij ons vind je al je dagelijkse boodschappen en meer.

toen

De heer Deen sr. opende in 1933 zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. De eerste zelfbedieningswinkel van onze Supermarkten werd gevestigd aan de Koepoortsweg in Hoorn in 1953. Met wervende teksten als “Bij DEEN kwaliteit no. 1” en “DEEN, zo voordelig is er geen” werd deze eerste officiële supermarkt al gauw een succes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Hoorn, met inmiddels 82 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht.

nu

Onze Supermarkten, de vertrouwde supermarkt van en voor iedereen. Ontstaan uit een West- Fries familiebedrijf is ons bedrijf nog steeds elke dag voor iedereen in de buurt de supermarkt die bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, service en onze lokale betrokkenheid is het elke dag een feest om bij ons boodschappen te doen.

Waar staan wij voor?

Vriendelijke medewerkers

Boodschappen doen bij onze supermarkten moet een feest zijn, omdat we de verwachtingen van onze klanten altijd willen overtreffen door onze betrokkenheid en juiste houding, het bieden van inspiratie en de leuke sfeer in de winkel. Wij helpen de klant zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Blij bij DEEN noemen we dat!

Betrokken bij de buurt

De bedrijfsleiding is aanspreekpunt voor buurtbewoners, is op de hoogte van hetgeen er speelt in de buurt en gaat daar actief mee om. Onze supermarkten zijn een belangrijke ontmoetingsplek voor buurtbewoners.

Duidelijk en eerlijk

Ons bedrijf hanteert voornamelijk ronde prijzen en duidelijke acties zoals 50% korting of 2e gratis. Daarnaast wordt het assortiment biologische producten continue uitgebreid en promoten wij actief op de winkelvloer het gebruik van Fairtrade producten.

Verrassend lekker en vol inspiratie

Door de eigen productiebedrijven, talentvolle category managers en gediplomeerde vers chefs in de winkels vind je unieke verse producten en kruidenierswaren in de winkels die nergens anders verkrijgbaar zijn en waarvoor je speciaal naar onze supermarkten komt.

DEEN-cup

Een jongensdroom voor veel kinderen: voetballen in een echt stadion. Tijdens de DEEN-cup spelen spelertjes van verschillende verenigingen voorafgaande aan de thuiswedstrijden van FC Volendam een toernooi.

MVO

Bij ons bedrijf is duurzaam ondernemen al meer dan 80 jaar vanzelfsprekend. Als familiebedrijf staan we midden in de samenleving. Door elke keer een klein beetje meer te doen, blijven wij ons op een duurzame manier ontwikkelen. Ons duurzaamheidsbeleid is opgedeeld in 5 hoofdpijlers: Duurzaam, Sociaal, Milieu, Gezondheid en Medewerkers.