de Jong & Laan

de Jong & Laan

Branche
Accounting
KvK nummer
06054458
Opgericht
1988
Aantal medewerkers
750
Adres

Hoofdkantoor
Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop

Postadres
Postbus 6
7680 AA Vroomshoop

Telefoon: (0546) 66 07 60
E-mail: info@jonglaan.nl

Website
Social media

Bij de Jong & Laan zijn onze klanten de ondernemers, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Dat we weten hoe spannend het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen door het hoofd spoken bij een overname. Welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging. De Jong & Laan is zelf immers ook een onderneming. Ooit met twee man begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met 750 mensen en 27 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland.

Onze klanten zijn de ondernemers, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Dat we weten hoe spannend het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen door het hoofd spoken bij een overname. Welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging. De Jong & Laan is zelf immers ook een onderneming. Ooit met twee man begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met 750 mensen en 27 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland.

 

Directie en partners

De Jong & Laan wordt centraal geleid door algemeen directeur Johan E. Evers AA, directielid drs. Ebo W.P. Roek RA en directielid mr. Arnold J. van Leeuwen FB, die door de partners (aandeelhouders) als bestuur van de organisatie zijn gekozen. De directie onderneemt op strategisch niveau en zorgt dat de partners en de clusters van vestigingen die zij aansturen, organisatorisch gefaciliteerd worden. Hierdoor hebben de partners de ruimte zich volledig te focussen op de klanten en de regionale markten.

 

Vestigingen

De vestigingen zijn per twee of drie regionaal geclusterd. Het ondernemerschap wordt lokaal gedragen door een partner, ondersteund door een vestigingsleider die zich op de personele en operationele zaken richt. Op iedere vestiging werken accountants en belastingadviseurs en in ieder cluster kent een team personeel& salaris.

 

Specialisten

Daarnaast hebben we nog een aantal aanvullende vormen van dienstverlening, zoals een gespecialiseerd team belastingadviseurs, adviseurs in corporate finance, bedrijfsadvies en detachering. Deze teams werken voor de hele organisatie, maar werken elk vanuit een eigen vestiging ergens in ons marktgebied.

 

Staf

Het hoofdkantoor in Vroomshoop is de centrale vestiging van waaruit directie en staf opereren. De stafafdelingen worden aangestuurd door operationeel manager André Straatsma. De staf bestaat uit facilitaire zaken, hrm, marketing & communicatie, ict, centrale administratie, kwaliteit en vaktechniek, compliance, educatie en kennismanagement.