DailyDialogues

DailyDialogues

Overige informatie

Rotterdam Science Tower
Marconistraat 16 (verdieping 10)
3029 AK Rotterdam

T. 010-760 02 61

info@dailydialogues.nl

DailyDialogues is jouw digital agency met een social DNA. Ontstaan vanuit social media dienstverlening, zijn we inmiddels een volgroeide digitale marketing leverancier. De digital agency van de toekomst! Uiteraard zonder onze social wortels te vergeten.

Wij voorzien in de dagelijkse online dialoog met je doelgroepen. Dit doen we met engagement, dialoog, campagnes, native advertising, maar vooral met creatieve content. Op een pragmatische no-nonsense manier. Meetbaar en betaalbaar! Daarbij maken we gebruik van onze uitgebreide ervaring, opgedaan door het helpen van tal van nationale en internationale A-merken.

 

Strategie, Onderzoek en Data-analyse
Gedegen strategie op basis van onderzoek en data, daar staan wij voor! Of het nu gaat om een contentstrategie, een socialmedia-strategie of een marktonderzoek binnen je socialmedia-doelgroep, wij hebben de middelen in huis. We houden van daadkracht en cijfers, niet van dikke rapporten!

Content- & communitymarketing
Video, animatie, fotografie en tekst. Wij maken creatieve content die jouw doelgroep tot actie en interactie aanzet. Komt die interactie in de vorm van vragen of klachten, dan vangen wij die voor je op!

Campagne & Socialmedia-activatie
Of het nu gaat om het doorvertalen van een landelijke campagne, of het opzetten van een online of socialmedia-campagne, je kunt bij ons terecht. Om het optimale effect te bereiken zetten we onder andere social advertising, seeding en influencers in.