Conscia Nederland

Conscia Nederland

Branche
Information Technology & Services
KvK nummer
29031508
Opgericht
2001
Aantal medewerkers
110
Adres

Conscia Nederland

Kampenringweg 47
2803 PE Gouda
Telefoon: (0182) 62 28 22
E-mail: info-nl@conscia.com

Website
Social media

Over Conscia Nederland

Technologie heeft geen bewustzijn, maar mensen wel. Conscia neemt hierin heel bewust haar verantwoordelijkheid. De ICT-infrastructuur moet altijd een stap voorlopen om iedere dreiging het hoofd te kunnen bieden en iedere innovatie te ondersteunen. Wij doen meer dan alleen het ontwerpen, realiseren en beheren van het ICT-fundament. Wij bieden best practice oplossingen, een optimale gebruikerservaring én een ongeëvenaard netwerk aan kennis gedurende de gehele levenscyclus van de kritische ICT-infrastructuur.
Onze klanten vertrouwen dagelijks op onze betrouwbare en veilige oplossingen in:

  • Enterprise Networking
  • Wlan & Mobility
  • Security
  • Datacenter
  • Collaboration

Onderdeel Conscia

Al zo’n 30 jaar staat Conscia Nederland (voorheen Vosko) door onze excellente service en diepgaande technische kennis bekend als dé ICT-infrastructuur specialist van Nederland. In 2017 is de strategische keuze gemaakt om aansluiting te zoeken bij een partij die ons in staat stelt om ook in de toekomst die unieke positie te kunnen blijven vervullen en verder uit te bouwen. In deze snel veranderende markt is het belangrijk kennis te bundelen en snel in te spelen op verandering. Als zelfstandig bedrijf voorzagen wij dat dit steeds lastiger zou gaan worden.

Conscia is een leidende, oorspronkelijk Deense ICT network provider, met inmiddels ook vestigingen in Zweden, Noorwegen en Slovenië. Ieder land opereert in hoge mate autonoom. Nog afgezien van de grote culturele overeenkomsten op menselijk en zakelijk gebied, vielen meteen de diepgewortelde technische kennis op én dat ook binnen Conscia de klant écht centraal staat. Deze belangrijke culturele overeenkomsten zijn in onze optiek cruciaal voor een succesvolle samenwerking.

De concrete en direct zichtbare meerwaarde van Vosko’s toetreding tot de Conscia Group is de enorme hoeveelheid kennis en expertise die in de vorm van Virtuele Teams en Conscia University onze specialisten nog beter in staat stellen op technisch gebied het verschil te maken. Daarnaast verrijken Managed Services waaronder NOC- en SOC-diensten ons portfolio en is het unieke Conscia CNS Asset Management Platform nu ook in Nederland beschikbaar voor onze klanten.

Kortom, met de toetreding tot de Conscia Group blijft het unieke karakter van ons behouden terwijl tegelijkertijd de voordelen voor onze eigen mensen én voor onze klanten significant zijn. Nu en in de toekomst.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaam ondernemen is ondernemen met balans tussen economische-, sociale- en milieubelangen.

Duurzame bedrijven kijken niet alleen naar hun winstcijfers, maar ook naar de gevolgen van hun bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. En niet alleen naar de huidige gevolgen daarvan, maar ook naar de gevolgen in de toekomst.

Conscia voert al jaren actief een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemensbeleid, waarbij de waardes ‘mens’ en ‘milieu’ centraal staan met als doel bij te dragen aan een betere maatschappij. Duurzaamheid, iets betekenen voor de maatschappij en waarde toevoegen voor volgende generaties zijn zeer herkenbare elementen binnen de cultuur van de onderneming.

Als één van de allereerste bedrijven in onze branche heeft Conscia het MVO beleid laten certificeren volgens de MVO Prestatieladder Niveau 3 en uiteraard beschikt Conscia over het ISO 14001 Milieu-certificaat. Daarnaast maakt Conscia gebruik van zonnepanelen op het kantoordak om schone energie te produceren.