Conclusion Digital

Conclusion Digital

Adres

Conclusion Digital

Kantoor Amsterdam
Gebouw Zuidpark
Spaklerweg 50-52
1114 AE Amsterdam
digital@conclusion.nl
Telefoon +31 20 4222 383

Kantoor Utrecht
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
digital@conclusion.nl
Telefoon +31 30 2193800

Kantoor Heerlen
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen
digital@conclusion.nl
Telefoon +31 88 2662960

Social media

Conclusion Digital is een Full Circle Digital agency, gevestigd in Amsterdam, Utrecht en Heerlen.

Wij helpen organisaties een antwoord te formuleren op de snelle opmars van digitale start-ups en disruptors. Wij zorgen voor een digitale transformatie die opdrachtgevers in staat stelt om te overleven of zelfs een sterkere marktpositie te veroveren.

Conclusion Digital helpt organisaties een antwoord te formuleren op de snelle opmars van digitale start-ups en disruptors. Conclusion Digital zorgt voor een digitale transformatie die opdrachtgevers in staat stelt om te overleven of zelfs een sterkere marktpositie te veroveren. Conclusion Digital heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Heerlen.

Ons team bestaat uit ruim 100 professionals: creatieve strategen, concept denkers, user experience (UX) consultants, user interface (UI) en visual designers, media-, marketing- en business consultants, project managers, web developers, mobile developers en applicatie developers.

We maken deel uit van Conclusion, wat bestaat uit zo’n 12 gespecialiseerde bedrijven met ruim 1000 professionals. Die staan garant voor een keten van expertises, van IT Infrastructure en Applications tot aan Performance, Learning, Transformation, Improvement en Marketing & Communication diensten.

Die combinatie van expertise en het Conclusion netwerk is wat Conclusion Digital anders maakt: we kunnen een stap verder gaan om complexe vraagstukken het hoofd te bieden.

Waardevol voor de gebruiker
Wat we ontwikkelen toetsen we op een aantal waarden om te zorgen dat het waardevol is voor de gebruikers. Want alleen dan kan digital waardevol zijn voor uw organisatie en helpen uw doelstellingen en resultaten te bereiken.