Clicks in Bricks B.V.

Clicks in Bricks B.V.

Branche
e-commerce
KvK nummer
54057221
Adres

Danzigerkade 223
1013 AP Amsterdam
T: (020) 205 15 12

Website

Clicks in Bricks is een initiatief van de oprichters van het succesvolle bedrijf Qweery, de snelst groeiende zoek- en navigatiespecialist in Europa. Zij bedient meer dan 300 webshops in 21 landen.

De oprichters van Qweery hebben niet alleen veel ervaring in het ontwikkelen van software voor o.a. mobiele webwinkels maar ook meer dan 19 jaar ervaring in en kennis van retail, assemblage, fulfilment en logistiek. Dé basis om u te kunnen ontzorgen van alle organisatorische rompslomp m.b.t. het komen tot en beheren van een online shop in de fysieke winkel.

Visie

Tegenwoordig wil een consument zelf bepalen wat hij waar, op welke manier en op welk moment wil kopen. Het moet dan ook niet uitmaken via welk specifiek kanaal de consument het product kan vinden en kopen, of dat nu via een fysieke winkel, een desk- of laptop, een smartphone of een tablet is.

 Doordat de consument alle kanalen tot zijn beschikking heeft oriënteert hij zich steeds vaker online, waar hij de keuze heeft uit een groot assortiment (merk)producten. In de winkel is deze ruime keuze vanwege de dure vierkante meters en het voorraadrisico niet (altijd) mogelijk. Is een product niet in de winkel te koop, dan zullen steeds meer klanten het online gaan bestellen. Het beschikbaar maken van de gehele collectie in de fysieke winkel via online technieken zal een must worden om geen nee te hoeven verkopen en het voorraadrisico terug te brengen. Met deze online technieken zal een fysieke winkel ook een shop in een shop kunnen creëren, wat haar assortiment breder en dieper maakt, bijvoorbeeld door een nauwere samenwerking met fabrikanten en andere aanbieders.

Missie

Het verhogen van de omzet en verlagen van kosten door het eenvoudige maken van het aanbieden van een volledig assortiment, het verminderen van voorraadrisico en het uitsluiten van nee verkopen in de fysieke winkel.

Wij maken dit mogelijk door het aanbieden van interactieve kiosken in de fysieke winkel, door een softwarekoppeling te maken met uw centrale magazijn en/of door uw voorraad in de verschillende filialen te koppelen aan uw kassa- en/of ERP systeem. Dit doen wij tevens door het faciliteren van een shop in een shop waardoor het (gehele) assortiment van fabrikanten/merken en/of andere leveranciers kan worden aangeboden. Onze software presenteren wij in verschillende kioskmodellen (vloer, toonbank, muur), die door hun stijlvolle en opvallende designs de aandacht trekken. Het gebruikersgemak wordt verhoogd door de integratie in de kiosken van een pin terminal, labelscanner en/of klantenkaartlezer.

Het bereiken van deze ideale integratie van online en offline aanbod moet met minimale inspanning van de winkelier bereikt kunnen worden. Het ontzorgen van de winkelier, minimale operationele verwerking qua implementatie & onderhoud en het voorkomen van hoge financiële investeringen, spelen daarbij een belangrijke rol.

Clicks in Bricks zal op basis van een certificeringstraject samenwerken met verschillende toeleveranciers om onafhankelijk te kunnen opereren. Hierdoor zijn wij in staat om, met een hoog kwalitatief eindproduct, innovatie te kunnen blijven bieden aan onze klanten.