BMW Financial Services

BMW Financial Services

Branche
Finance - Leasemaatschappij
Overige informatie

Madame Curielaan 1
2289 CA Rijswijk

Postadres:
Postbus 5810
2280 HV Rijswijk
Telefoon: (070) 414 74 01

LEASE, FINANCIERING EN VERZEKERING GOED GEREGELD.

In 1988 werd BMW Lease opgericht om BMW rijders te ondersteunen in hun financiële behoefte. Om rijplezier zo onbezorgd mogelijk te maken. Ruim 25 jaar later is die visie nog steeds hetzelfde. ons voornaamste doel is nog steeds uw rijplezier en gebruiksgemak te maximaliseren.

Pure financiële dienstverlening.

BMW en rijplezier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als lease- en financieringsmaatschappij van het huis willen wij graag dat u BMW rijdt. En als wij daar met onze dienstverlening een bijdrage aan kunnen leveren, dan doen wij dat graag. Dienstverlening met persoonlijke aandacht door onze enthousiaste medewerkers met goede kennis. Daar staan we voor.

 

Individuele mobiliteit

Wij bieden u een totaaloplossing voor mobiliteit, met leasing, financiering en verzekeringsproducten op maat voor uw favoriete BMW. Voor ons gaat het om de juiste invulling van uw individuele mobiliteitsbehoefte, waarbij uitstekende service ons kenmerk is.

 

Uw BMW dealer als aanspreekpunt.

Door onze exclusieve samenwerking met uw BMW dealer, kunt u voor alle autozaken bij uw eigen BMW dealer terecht. Onderhoud, eventuele reparaties, schades, banden, het starten en beëindigen van uw overeenkomst. Voor alles heeft u uw vaste aanspreekpunt: uw eigen BMW dealer.

 

Zelf rekenen.

Op onze website bieden wij u een aantal handige tools. Zo kunt u met de productwijzer zelf zien welk product het beste bij uw wensen past, met onze calculatoren het

maandbedrag

berekenen en natuurlijk onze aanbiedingen bekijken.