BBNed

BBNed

Branche
telecommunicatie en ICT diensten
KvK nummer
34137310
Aantal medewerkers
201-500
Adres

Sinds september 2010 is BBned overgenomen door Tele2 Groep
Bezoekadres
Planeetbaan 4
2132HZ Hoofddorp

Postadres
Postbus 692
2130 AR Hoofddorp
Telefoon 023-5659999
E-mail contact@bbned.nl

 

 

Website

Sinds september 2010 is BBned overgenomen door Tele2 Groep

BBned levert supersnelle, betrouwbare breedbanddiensten aan internet service providers, application service providers en telecombedrijven. En met succes. Het bedrijf is het tweede breedbandnetwerk van Nederland, met een dekking van 85%. Het bedrijf biedt superieure DSL- en glasvezeltechnologie, volledig geïntegreerde ICT-architectuur, gegarandeerde beschikbaarheid en een optimale klantondersteuning. Onder de holding vallen de merken BBned Wholesale, BBeyond, Alice en InterNLnet.

 

Alleen de beste service providers

BBned levert niet rechtstreeks aan eindgebruikers, maar aan geselecteerde service providers. Zij behoren tot de beste van het land en maken gebruik van het eigen ‘future-proof’ DSL-netwerk van BBned. Alle service providers nemen deel aan ons partnerprogramma. Zaken doen met een partner betekent: profiteren van de beste (V)DSL- en glasvezelverbindingen, professionele service, en deskundig advies op maat. Het bedrijf kiest bewust voor de Nederlandse markt. Alle aandacht gaat dus naar de klant en naar het ontwikkelen van innovatieve diensten. Wij doen het graag anders dan de concurrentie. Anders. Beter. Sneller.

Jong met een bewezen reputatie

BBned in Hoofddorp is een jong bedrijf met een bewezen reputatie. Jong, omdat de gemiddelde leeftijd van de medewerkers laag is. Met een hoog opleidingsniveau en gevoel voor service geven zij support aan de klant. Bewezen, omdat het bedrijf sinds 2000 het tweede grootste breedbandnetwerk van Nederland heeft. Dat biedt de zekerheid van continuïteit, gegarandeerde servicelevels en een stabiele, winstgevende organisatie. Kiezen voor ons is kiezen voor dé leverancier van zakelijke breedbanddiensten in Nederland.

Kenmerken van ons bedrijf

  • Alleen gecertificeerde providers gebruiken ons netwerk
  • Het bedrijf kiest bewust voor de Nederlandse markt
  • Alle aandacht voor klanten en innovaties
  • 100% dochter van Tele2 Groep, een stabiel en winstgevend bedrijf