Avis Budget Nederland

Avis Budget Nederland

Branche
Finance - Autoverhuur
KvK nummer
33129079
Opgericht
1946
Adres

Bezoekadres
Louis Armstrongweg 4
1311 RK  Almere
Telefoon 088-2847000
E-mail info@avis.nl

Postadres
Postbus 60075
1320 AB  Almere

Website
Social media
Over Avis
Aan het begin van de jaren zestig werd de slogan ‘We try harder’ gelanceerd, waarmee Avis zich positioneerde als ’s werelds tweede autoverhuurmaatschappij. Ofwel dé autoverhuurder, die zich steeds opnieuw dient te bewijzen ten opzichte van de nr. 1. Deze gedachte vormt inmiddels de kern van onze bedrijfsfilosofie, ook al is Avis inmiddels allang marktleider in Europa.

Wereldwijd zijn alle Avis medewerkers ervan doordrongen dat u ons niet nodig heeft. Maar dat wij juist u nodig hebben om met succes te kunnen voortbestaan. In de praktijk betekent dit dat we elke mogelijkheid aangrijpen om onze service steeds weer te verbeteren en uw verwachtingen telkens te overtreffen.

‘We try harder’ is onze belofte aan u om altijd een stap verder te gaan! Hierbij laten we ons onder meer leiden door de uitkomsten van onze permanente Customer Opinion Survey. Op basis daarvan ondernemen we nieuwe, klantgerichte initiatieven.

Alleen door naar u te blijven luisteren, kunnen wij onze belofte waarmaken en een blijvende relatie met u opbouwen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

In Nederland is Avis met ruim 26 verhuurlocaties op zowel de luchthavens als in de belangrijkste steden één van de toonaangevende autoverhuurders.