AVANCE ICT Groep Nederland

AVANCE ICT Groep Nederland

Branche
ICT
KvK nummer
31030790
Opgericht
1991
Aantal medewerkers
250
Adres

HOOFDKANTOOR BREUKELEN
Straatweg 220
3621 BZ  BREUKELEN
Telefoon 088 – 1991 000
E-mail info@AVANCE.nl

Vestiging Amsterdam
MediArena 2
1099 CZ AMSTERDAM
Telefoon 088 1991 040

Helpdesk ICT-Services 
Telefoon 088 – 1991 024

Website
Social media

Persoonlijk
AVANCE hecht sterk aan persoonlijk contact. Behalve nauw contact met je account-manager worden er meerdere keren per jaar bijeenkomsten georganiseerd. Technische sessies om kennis en ervaring met elkaar te delen en ontspannen evenementen waarin er tijd is voor plezier naast het werk met je collega’s.

Gedreven
AVANCE betekent letterlijk vooruitgang. We zien jou graag groeien en ontwikkelen. We bieden je dan ook onbeperkte studiemogelijkheden. Niet alleen inhouse op onze AVANCE Academy met bijvoorbeeld App-V of Azure trainingen, maar ook buiten de deur met HBO-opleidingen of VMware/Citrix studies. Samen met jou wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld om zo jouw carrière een boost te geven.

Betrokken
Als middelgrote organisatie kunnen wij de lijnen binnen de bedrijfsvoering nog altijd kort houden. Los van alle technologie zijn we vooral een mensenbedrijf. Ons succes valt of staat met het enthousiasme van onze medewerkers.

Werken bij AVANCE betekent ruimte voor persoonlijke contacten, groei en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Check onze site voor meer info: http://www.avance.nl/vacatures/ of neem direct contact op met recruitment@avance.nl

AVANCE ICT Groep is een full service ICT-partner met een totaalpakket aan diensten en oplossingen als: • Detachering van IT specialisten; • Vernieuwen en beheren van infrastructuren; • Migratieprojecten; • Packaging.

Onze afdeling ICT Services richt zich volledig op het MKB en biedt ondersteuning d.m.v. managed services c.q. remote beheer, cloud computing en Apple support. AVANCE is officieel partner van MIcrosoft, Apple, Citrix, VMware, Cisco, HP en Kaseya.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Breukelen. In Noord-Holland is een regiokantoor in Amsterdam. AVANCE is opgericht in 1991 en heeft ruim 250 professionals aan het werk. AVANCE is NEN 4400-1 en ISO 90001 gecertificeerd.