a/s WORKS

a/s WORKS

Branche
Finance - HRM
KvK nummer
32126741
Opgericht
2002
Adres

Vestiging Apeldoorn
Boogschutterstraat 11-B
7324 AE Apeldoorn
Telefoon: +31 (0)55 578 9525

Vestiging Amsterdam
Meeuwenlaan 100
1021 JL, Amsterdam
Telefoon: +31 204033599

Vestiging Zoetermeer
Willem Dreeslaan 432
2729 NK, Zoetermeer

Website
Social media

Over a/s WORKS

Service op maat vormt de basis voor de administratieve dienstverlening van a/s WORKS. Al sinds de oprichting in 2002 richten wij ons op het gedeeltelijk of compleet overnemen van financiële, personeels- en salarisadministraties. Zo assisteren wij bij het beheersen van financiële risico’s en zorgen wij voor een positieve bijdrage aan de bedrijfsvoering.

We zijn een betrouwbare gesprekspartner en u kunt voor deskundig advies bij ons terecht. Met name bij de selectie en implementatie van nieuwe systemen en processen kunnen wij van betekenis zijn. Wij hebben de kennis en expertise in huis om tot concrete oplossingen en verbeteringen te komen in uw organisatie en ontwikkelen, passend bij de gekozen systemen, tools en rapportages die daarvoor nodig zijn.
Ook detacheren wij geschikte professionals, die passen binnen uw organisatie en administratieve proces.

a/s WORKS staat voor:

  • Persoonlijke benadering in dienstverlening en het herkennen en inzetten van elkaars kwaliteiten, waarbij korte lijnen zorgen voor directe communicatie.
  • Kwaliteit van kennis en vaardigheden op ons vakgebied. Klantgerichte oplossingen, no-nonsense en to the point. Bij aanvang en uitvoering van de opdracht investeren we doorlopend in innovatieve oplossingen.
  • Afspraak is afspraak. We zijn oplossingsgericht en investeren geen tijd in het zoeken naar ‘schuldigen’ bij belemmeringen in werkprocessen. We nemen de volle verantwoording in alles wat we doen.
  • Het richten op functionaliteit van het administratieve proces bij een strategische doelstelling. We zijn voorbereid op voorgenomen veranderingen en kunnen daar adequaat op inspelen.
  • Verbeteren en bewaken van de efficiency van werkprocessen, om een zo gunstig mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Bij diverse klanten heeft dit geleid tot kwaliteitsverbetering en een kostenreductie van meer dan 25%.
  • Ontwikkeling van zo groot mogelijke zelfstandigheid van de klant in de eigen bedrijfsprocessen.
  • Aansluiting van visie en beleid van de organisatie op de uitvoering en het beheer van de administratieve processen.