Auteur: Yoshi Tuk

Een sprekende eigen kijk op klantcontact

Terwijl de behoefte aan flexibiliteit blijft en de druk op klanttevredenheid toeneemt, vindt klantcontactspecialist Webhelp toch de ruimte om echt te vernieuwen. De verklaring? “Natuurlijk zijn digitalisering en automatisering belangrijke factoren; het grootste verschil maken we echter aan de basis: met onze mensen.”

Lijmspecialist met oog voor kwaliteit

In een sterk veranderende markt staat Bostik bekend om de excellente uitvoering en het goede werkgeverschap, zo blijkt ook uit de MT500. Voor de lijm- en afdichtingsspecialist hangen de twee thema’s nauw samen. “Wie streeft naar de hoogste productkwaliteit investeert in beide.”

Accountant met maatschappelijk besef

Tegen de trend in zoekt Alfa Accountants en Adviseurs de nabijheid van het mkb op. Zowel letterlijk – met kantoren in de buurt – als figuurlijk, door onderdeel te zijn van een lokale en duurzame economie. “We willen niet de beste van, maar voor de wereld zijn.”

Zonder programmeerkennis digitaliseren Met ondernemerschap elkaar stimuleren

Met dertig bedrijven in transport, opslag en overslag is Euro-Rijn Group een naam van formaat. Toch is het familiebedrijf al ruim veertig jaar wendbaar, zegt CFO Jouke Jelgerhuis Swildens. “We zoeken steeds naar jonge ondernemingen om mee samen te werken of in te participeren.”

Investeerder met horizon van decennia

Bolster Investment Partners staat voor een ander type investeerder. Een die zich met een minderheidsbelang op de lange termijn richt. “We helpen ondernemersfamilies om hun ambities te realiseren”, zegt Mark van Rijn, naast Joost Bakhuizen en Michiel van Wissen partner bij Bolster.

Green Deal welkome gamechanger “Modern selling en lef noodzakelijk!” Van een pak kun je geen mouwen opstropen

Als challenger beweegt T-Mobile Ondernemen zich ook op de zakelijke markt tegen de belangrijkste trends in. Zo mag het zich de snelste groeier met de grootste klanttevredenheid noemen. Het belangrijkste ingrediënt? “We proberen in iedere medewerker het ondernemerschap aan te wakkeren. Het vliegwiel is gaan draaien.”

‘We helpen tech-innovators vooruit’

De krachtenbundeling van TransIP en Combell tot team.blue heeft voor alle betrokkenen een nieuwe fase ingeluid. De ruim dertig Europese hosting- en cloudpartijen trekken nu samen op. “We spelen ruimte vrij voor creativiteit, ontwikkelkracht en een nog hechtere klantrelatie.”

‘Bottomline: resultaat met IT’

Voor Schuberg Philis draait het al lang niet meer om IT-projecten en digitale technologie alleen. Door de kritische bedrijfsprocessen van klanten centraal te stellen kan het veel meer waarde bieden. “Als de wereld verbeteren het doel is, dan is IT ons belangrijkste hulpmiddel.”

Voortouw nemen in responsible gaming

De komst van een online markt voor kansspelen vraagt om een aangescherpte en digitale koers, aldus Niels Onkenhout, CEO van Nederlandse Loterij. “Ons doel: bescherming van de consument, tegengaan van onmatig speelgedrag en bestrijding van criminaliteit.”